D3Scene Maphack 1.22

This is a discussion on D3Scene Maphack 1.22 within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Originally Posted by StZyHacks Is there anyway to turn it on without the hotkey? because everytime i hit "F4" i ...

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
Results 301 to 310 of 358
  1. #301
    BlackCrystal's Avatar
    BlackCrystal is offline Addict
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    28
    Quote Originally Posted by StZyHacks View Post
    Is there anyway to turn it on without the hotkey? because everytime i hit "F4" i get a fatal error
    Alt+Tab out, and select the needed hacks.


  2. #302
    TyranO's Avatar
    TyranO is offline Retired hacker


    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    368
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    17
    Reputation
    1405
    Guys I just found the reason why it's causing a crash to some people. It has something to do with my codecaves, I should have written the code caves first before doing the jump to the code cave. Fixing it!

    EDIT: Fixed it. See the attached files on first post. Also fixed some other minor things.
    Last edited by TyranO; 02-27-2009 at 11:47 PM.
    Retired

  3. #303
    gunite69 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    hey tyrano

    just a suggestion but is it possible to make this hack so it like auto saves ur features?

    like if i ticked the box "see invisiblity" and closed the program. Then open it back up, it will be automatically ticked?

  4. #304
    BlackCrystal's Avatar
    BlackCrystal is offline Addict
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    28
    No, you need to retick it again. Everytime you start up Wc3, you need to retick all of your settings in order to activate them.

    Edit: The maphack still crashes for me - Even using the updated version. o.o"
    Last edited by BlackCrystal; 03-02-2009 at 02:44 AM.

  5. #305
    Shan'Do is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Omg, worked once, now I can't reactivate me, help me please !
    Can you write me a little guide please ? I have tried by myself but do not work !
    Last edited by Shan'Do; 03-02-2009 at 07:39 AM.

  6. #306
    Neopetsgamer's Avatar
    Neopetsgamer is offline Guru
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    A.K.A Gamedaddy
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    26
    Can all of you help me? I need a help here. When I patched the new version 1.22a in the official Blizzard site for Warcraft 3: The Frozen Throne. When I start the game and go to Local Area I cant see any game hosted by the player. All I see is none. Please help me I'm just new here. If I missed your reply please pm me here so I would now what did you helped me.

  7. #307
    dog_keeper's Avatar
    dog_keeper is offline Teh Sexy One.
    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,988
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1264
    Neopetsgamer. Check your firewall settings.
    http://i34.tinypic.com/2j1o715.jpg
    By eZ]aCx of D3Scene.com

  8. #308
    Neopetsgamer's Avatar
    Neopetsgamer is offline Guru
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    A.K.A Gamedaddy
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    26
    Ya I did that already dog_keeper. Although I checked my firewall and I accepted Garena, Garena update, War3.exe, Warcraft 3, etc. I didn't dissable it even just one. All of them is allowed. P.S. I saw that there is a diff between 1.22 and 1.22a. The 1.22 is I havent tried it yet but 1.22a I just download it a while ago. and after downloading reinstalled the Garena and Warcraft 3 and loggin my pass n user in Garena after installing, then I start the game after that Local area then "BOOM" theres no GAME IN IT EVEN JUST ONE HOST! I also tunneled them all. I have fast internet connection also. PLEASE HELP ME FOR THIS!

  9. #309
    fuckyourgod is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    my key is banned :O detected?

  10. #310
    virelai is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    what is the default value for camera distance?

Page 31 of 36 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast

Similar Threads

  1. Warcraft 1.22 maphack
    By kolkoo in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 29
    Last Post: 05-07-2012, 10:38 PM
  2. TyranO's Maphack 7 (1.22)
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 133
    Last Post: 11-19-2008, 07:36 PM
  3. Gaypimp's Maphack (v6) for 1.22
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 378
    Last Post: 11-12-2008, 05:37 PM
  4. Warcraft 3 maphack
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 88
    Last Post: 08-22-2008, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •