[Tip] Vista TimeHack

This is a discussion on [Tip] Vista TimeHack within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Ok this is Bs. I tried it and yes it does freeze but guess what I tried it from 5:18 ...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 61 to 70 of 75
  1. #61
    eLiteGameR's Avatar
    eLiteGameR is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    ‹^› ‹(̣¿ó)› ‹^›
    Posts
    227
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    32
    Ok this is Bs.

    I tried it and yes it does freeze but guess what

    I tried it from 5:18 pm to 50 pm and i got loss. I doubt this thing can freeze game over 5 min. here i will try to attach replay.
    U said u can do it for as long as u want....... I froze it right when i found and like 1 % i froze it. ANd i waited At top left corner . And i have vista :/!!!! And I put on admin.

    Here is the target name i have put in according to the orders given above



    "C:\Program Files\Warcraft III\Warcraft III.exe" -window

    exactly. So whats wrong? :/

    EDIT: It happened again *sigh*
    Attached Files
    Last edited by eLiteGameR; 01-09-2009 at 12:03 AM.
    -Thx Sifex

  2. #62
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    Hmm.......
    I have no clue D;

    Idk but i can do it as long as i want o.o

  3. #63
    eLiteGameR's Avatar
    eLiteGameR is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    ‹^› ‹(̣¿ó)› ‹^›
    Posts
    227
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    32
    do u have vista or xp?
    What do u do exactly? Maybe i have screwed up some where through the process?
    And btw does it HAVE to be in the left corner? ( i have done it on the corner just asking)
    And is total bs omfg.... This is a nice "hack" but i cant even use it for long UGH!!!!

    imma try it again ZzZZ lets see. Maybe i should restart my comp or something
    -Thx Sifex

  4. #64
    cheatzZz is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    there is a trojan... isnt it danger? "use it at own risk"... no one has a problem?

  5. #65
    risker is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Australia
    Posts
    2,734
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    673
    Quote Originally Posted by cheatzZz View Post
    there is a trojan... isnt it danger? "use it at own risk"... no one has a problem?
    I've used it..
    I'm fine..

    Lol

  6. #66
    RocketZ is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    timehack undeteced form ladder?

  7. #67
    KFC. is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Some things to clear up. You don't need to be in window mode, at least for Vista. Just alt tab during load screen and right click the app on your task bar, it freezes the application and your loading. If you do this for over 5 minutes, Bnet will automatically disconnect you, so no matter what method you use, you cannot use it over 5 minutes. And yes, this is "undetected." It is similar to just having AOL.

  8. #68
    RocketZ is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    How it to start hack? Will describe in detail please

  9. #69
    KFC. is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I've never used the "suspend" hack thing before, I just right click my war3 window in the load screen. You'll have to ask someone else, sorry.

  10. #70
    RocketZ is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by RocketZ View Post
    How it to start hack? Will describe in detail please
    help me plz..........

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Similar Threads

  1. Ballmer: Windows 7 is Vista, just 'a lot better'
    By dog_keeper in forum Internet Guides
    Replies: 4
    Last Post: 01-15-2009, 04:10 AM
  2. The top five reasons why Windows Vista failed
    By dog_keeper in forum Internet Guides
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-2008, 01:39 AM
  3. Vista Tips and Tricks, Plus plus!!!
    By dog_keeper in forum Operating Systems
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2008, 05:17 AM
  4. Mistareal TimeHack
    By xHack in forum Development
    Replies: 9
    Last Post: 07-18-2008, 03:31 PM
  5. Get the pure Vista look ! ( only with MSS Styles . )
    By Caramba in forum Operating Systems
    Replies: 15
    Last Post: 04-09-2007, 08:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •