easy apm (apm tool)

This is a discussion on easy apm (apm tool) within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Thxs...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 50
  1. #31
    KaOtiCz is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -2
    Thxs


  2. #32
    JadedRain is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    425
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    180
    works
    Last edited by JadedRain; 09-13-2007 at 09:15 PM.

  3. #33
    quantum's Avatar
    quantum is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Romania
    Posts
    205
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    186
    i love big apm ... but try with mass right click :d it's better so u can stay concentrated on the game

  4. #34
    devvour is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    it doesnt work for me, i folow the instructions but when i check my apm its the same

  5. #35
    WaitForUfo's Avatar
    WaitForUfo is offline KING OF ROC
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    729
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    131
    thanks for posting

  6. #36
    wind123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    thx for sharing

  7. #37
    fearoth is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Patched? Doesn't hit any control groups for me, apm is unchanged.

  8. #38
    Shad0wKn1ght's Avatar
    Shad0wKn1ght is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    309
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    314
    Quote Originally Posted by devvour View Post
    it doesnt work for me, i folow the instructions but when i check my apm its the same
    it works only for replays , i think

  9. #39
    fearoth is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Anyone managed to make it work? I did everything correctly (I think) and no keys are being pressed.

  10. #40
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Doesn't get shown in DotA btw.
    Should work in normal wc3. Dont forget to press enter or what it was when you opened Wc3, and leave the window open.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •