easy apm (apm tool)

This is a discussion on easy apm (apm tool) within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Originally Posted by LoveYou] Should work in normal wc3 . Dont forget to press enter or what it was when ...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 50 of 50
  1. #41
    fearoth is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by LoveYou] View Post
    Should work in normal wc3. Dont forget to press enter or what it was when you opened Wc3, and leave the window open.
    I do press "Enter" but no keys are pressed in-game no matter what value I put.
    I use the french version of Warcraft III so it could be that too.


  2. #42
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    As said, it does not work in DotA, and it just can be seen in a Replay Tool like W3Gmaster.
    It simulates actions of creating a group btw.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  3. #43
    fearoth is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by LoveYou] View Post
    As said, it does not work in DotA, and it just can be seen in a Replay Tool like W3Gmaster.
    It simulates actions of creating a group btw.
    I do not play Dota.
    It just doesn't work for me, possible because of my (french) version of the game.

  4. #44
    xiN
    xiN is offline Guess who's back ?
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Six feet under
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    358
    The language of the game version doesn't matter.

  5. #45
    fearoth is offline Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by X-FreeLoOsE-X View Post
    The language of the game version doesn't matter.
    Well, I'm pretty sure I've done everything correctly.

  6. #46
    X-räi's Avatar
    X-räi is offline ɯnıɯǝɹd
    Array
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Germany, NRW
    Posts
    1,560
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1040
    Quote Originally Posted by rafabull View Post
    I musnt have read it properly but why the **ck would you need a tool to raise your apm?? all you have to do is just spam rallies like crazy you should get like 160+ easy and the chart would still be useful for when he finds this "apm raiser tool" so he can check, trust me if you want this tool to look like a pro because omg you have like 276 apm its not going to matter if your not a good player because watching your rep people can see :\ and apm isnt what wins you games go to
    w3roc.com and search for ben_the_skilled vs philbot. notice the high apm differences but the person with lower apm wins! imo having like 70/90 apm with not spaming rallies is pretty good because all your apm comes from is your micro/macro where it counts.
    in addition this isnt real apm its faked ...
    actually strats winning the game on a non pro game
    cant see any sence in this tool for me
    Last edited by X-räi; 08-12-2008 at 05:08 PM.

  7. #47
    Qtpie is offline Member Array
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    United states
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    35
    does anyone know if this tool still works? for me it doesnt, and others have told me it is outdated. anyone have confirmation? or maybe knwos of another tool that does the same thing but works. thx ^^Qtpie~~

  8. #48
    DarkOwn's Avatar
    DarkOwn is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    ~Niaor KL
    Posts
    112
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    31
    Quote Originally Posted by Pitbull View Post
    That apm tool is already in a thread, and it sucks. It gives you a higher apm then you actually have.
    isn't that the point?
    | || ||| |||| Sammeji's Elite Team[z] |||| ||| || |

  9. #49
    Qtpie is offline Member Array
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    United states
    Posts
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    35
    does anyone know how to make this tool work? i've tested it like 1982436123 times (serious) im pretty sure its outdated but has anyone actually made it work? if so can you pm me or reply in this thread? thx Qtpie~~

  10. #50
    DarkOwn's Avatar
    DarkOwn is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    ~Niaor KL
    Posts
    112
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    31
    Quote Originally Posted by Qtpie View Post
    does anyone know how to make this tool work? i've tested it like 1982436123 times (serious) im pretty sure its outdated but has anyone actually made it work? if so can you pm me or reply in this thread? thx Qtpie~~
    Actually... yeah i've used it before, NP. it's really simple to set up
    Click the program
    press the ctrl group # you wanna use
    clkc enter...
    shabam
    300 apm!
    | || ||| |||| Sammeji's Elite Team[z] |||| ||| || |

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •