D3Scene Maphack 1.23

This is a discussion on D3Scene Maphack 1.23 within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; People what about reading the thread instead of asking the same questions over and over again ~~...

Page 20 of 44 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 191 to 200 of 439
  1. #191
    Malish's Avatar
    Malish is offline YAH


    Array
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    If afk, at the pub.
    Posts
    4,853
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    20
    Reputation
    1434
    People what about reading the thread instead of asking the same questions over and over again ~~

    If you have any questions about posting or selling your hack here. Read this link.


  2. #192
    speedevils is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    how do we actually run this hack WITH GARENA. i can use it on battle.net and other stuffs but not on garena D:

  3. #193
    -requiem2k9 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    yes we need garena hack ... simply one =) plz share

  4. #194
    GoHome01 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    3
    Quote Originally Posted by saman100 View Post
    awesome , work perfect on b.net (not ladder) and work perfect in garena .
    garena working meh? zzz ask around...
    or is it must type something into the blank boxes? ur garena name as spoof name..camera distance XXXX
    min trade amount and max..trade amount? or what isn't suppose to be tick?
    anyone can help? thanks
    define everything.

  5. #195
    lollabie is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    cam doesnt work.
    when i press the "+ key" i allways get a fatal error (access violation). also when i press f4 while loading screen

  6. #196
    paul02 is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    77
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    9
    Quote Originally Posted by lollabie View Post
    cam doesnt work.
    when i press the "+ key" i allways get a fatal error (access violation). also when i press f4 while loading screen
    i dont know about you guys. but tyranO's mh works perfectly fine on my cracked garena. make sure your dota version is 1.23 not 1.22. i dont use hotkeys so i dont know about that part.

  7. #197
    ruben1 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    3
    i do anything bad? i just open wc3, after that i open the program, i press 'All features'', then minimize to tray, and it doesnt works, i dont see anything in the map, its like always, i need to do something else?

  8. #198
    Triangle is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    3
    Hey
    First of all, thank you for that hack!! it really works great
    its awesome =) far best now since 1.23 imo

    i just want to make a suggestion or two ^^

    - is it possible that the buildings got unseen again in the mini/main map that would be great if someone requests screenshots

    - second thing, is it possible that there is a feature that you can see also the sight of enemy units/buildings, just like you do at the allied ones

    hope you can keep that in mind or even answer me if you are thinkin about that

    greetz
    Last edited by Triangle; 03-23-2009 at 04:03 PM.

  9. #199
    Adrian Cute is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    2
    Can somebody tell me how to use the mh?
    I open garena, then start game, alt+tab, open the mh, go ingame and nothing happens....
    what do i make wrong pls help....

  10. #200
    ISilverMoonI is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia,Turkey,Germany,Austria
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    5
    Ffs,Fix the hero enemy icon thingy.. there's not problem with it exept the last hero picker in DotA 6.59d (just example)
    doesn't show...Fix it please.

Page 20 of 44 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast

Similar Threads

  1. Maphack Patch 1.23. [CLoader]
    By xHack in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 130
    Last Post: 07-25-2009, 06:25 AM
  2. D3Scene Maphack 1.22
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 357
    Last Post: 03-20-2009, 11:05 PM
  3. Warcraft 3 maphack
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 88
    Last Post: 08-22-2008, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •