D3Scene Maphack 1.23

This is a discussion on D3Scene Maphack 1.23 within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; hey, does this map hack works and if it does how to use it...

Page 40 of 44 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast
Results 391 to 400 of 439
  1. #391
    roha12 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    hey, does this map hack works and if it does how to use it


  2. #392
    rulide is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    hey a little help pls

    So do u just press F4 to activate it after its minimized?

    and one more question...

    does the cd code grabber thing works?

  3. #393
    Wynthar's Avatar
    Wynthar is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    So Cal, USA
    Posts
    267
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    243
    Quote Originally Posted by rulide View Post
    So do u just press F4 to activate it after its minimized?
    That's one way to do it. Once I start War3, I like to Alt tab out and choose the things I want activated.

    Quote Originally Posted by rulide View Post
    does the cd code grabber thing works?
    Quickest way to an answer would be trying it. =)

    Did you try it? Seems to work for me.

  4. #394
    rulide is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    hey a little help pls

    The cd code works... is it for bn?? and is it different for everyone??

    after i ticked the all features and minimized it... and when i activate the map hack in the game... it says activated with the mans voice... but nothing happened....

    any help? pls

  5. #395
    Ranamatsu is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Hey, I'm having a couple problems with this program myself.
    When attempting to use the 'Grab my cd-keys button' It will cause the program to lock up if I attempt to move it or anything of the such. I let it sit there without being disturbed for a good three minutes or so and it didn't produce any results. As for the program itself, I attempted to use it in a game of dota just a minute ago and after it said 'Activated' I assumed I would be good to go, of course, I turned it on inside the game lobby, when I didn't see any results, I then turned it off and attempted to turn it back on in game. Now I've read some posts saying you had to do it during the loading screen. Is this the only time you activate it for it to work properly?

  6. #396
    Wynthar's Avatar
    Wynthar is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    So Cal, USA
    Posts
    267
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    243
    Quote Originally Posted by rulide View Post
    The cd code works... is it for bn?? and is it different for everyone??

    after i ticked the all features and minimized it... and when i activate the map hack in the game... it says activated with the mans voice... but nothing happened....

    any help? pls
    The CD code is (in theory) the CD code that you entered when you installed warcraft. The CD keys are different for everyone since each CD key is unique.

    Quote Originally Posted by Ranamatsu View Post
    Hey, I'm having a couple problems with this program myself.
    When attempting to use the 'Grab my cd-keys button' It will cause the program to lock up if I attempt to move it or anything of the such. I let it sit there without being disturbed for a good three minutes or so and it didn't produce any results. As for the program itself, I attempted to use it in a game of dota just a minute ago and after it said 'Activated' I assumed I would be good to go, of course, I turned it on inside the game lobby, when I didn't see any results, I then turned it off and attempted to turn it back on in game. Now I've read some posts saying you had to do it during the loading screen. Is this the only time you activate it for it to work properly?
    I enable the program at random times. Sometimes I load Warcraft3, then alt-tab and activate the features. Sometimes, I activate it while in the game lobby. But, usually I forget to activate it, and it isn't till I'm already in and playing a game that I remember. So, I alt-tab out of the game, click [ ] all features, and alt-tab back in the game and it's working.

    Are you using XP or Vista? Are you using D3Scene Maphack for 1.23? Is your warcraft updated to version 1.23?

  7. #397
    neverfo1 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    can you add camera angle off attack as well?

  8. #398
    Zeal_ts is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Great job

  9. #399
    Ranamatsu is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by dotacrazy View Post
    The CD code is (in theory) the CD code that you entered when you installed warcraft. The CD keys are different for everyone since each CD key is unique.



    I enable the program at random times. Sometimes I load Warcraft3, then alt-tab and activate the features. Sometimes, I activate it while in the game lobby. But, usually I forget to activate it, and it isn't till I'm already in and playing a game that I remember. So, I alt-tab out of the game, click [ ] all features, and alt-tab back in the game and it's working.

    Are you using XP or Vista? Are you using D3Scene Maphack for 1.23? Is your warcraft updated to version 1.23?

    As soon as I read 'Are you using vista?' I slapped myself in the forehead. I am sing Vista and I had forgotten to run it as an administrator. Thanks for helping anyways, it was a simple stupid mistake on my part. I like the customization of the program, and some of the things I can honestly say I like better then I did Shadowfrench, good job on the program.

  10. #400
    Wynthar's Avatar
    Wynthar is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    So Cal, USA
    Posts
    267
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    243
    Glad I could help. Yea. =) Vista needs an extra step. Good luck.

Page 40 of 44 FirstFirst ... 303839404142 ... LastLast

Similar Threads

  1. Maphack Patch 1.23. [CLoader]
    By xHack in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 130
    Last Post: 07-25-2009, 06:25 AM
  2. D3Scene Maphack 1.22
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 357
    Last Post: 03-20-2009, 11:05 PM
  3. Warcraft 3 maphack
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 88
    Last Post: 08-22-2008, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •