Support thread for Ghost++

This is a discussion on Support thread for Ghost++ within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; I was wondering how you set your settings to autohost games with no maximum limit. Cause the Ghost++ I'm using ...

Page 21 of 27 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 201 to 210 of 270
  1. #201
    ningax123's Avatar
    ningax123 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hidden Leaf
    Posts
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I was wondering how you set your settings to autohost games with no maximum limit. Cause the Ghost++ I'm using have a limit of 6 games only.


  2. #202
    fogest is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3,273
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    863
    No that number is for how many active games you can have being hosted at one time.You can not go over the maxium amount of hosted games at ONE time

  3. #203
    Magnitoo's Avatar
    Magnitoo is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    I live in a shithole
    Posts
    156
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    175
    Just change bot_maxgames to an insanely high number...

  4. #204
    SP0NGEB0B is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Thanks

  5. #205
    donkey_dru is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    Hi guys im not new to hosting but i am very new to ghost++.
    Here is my problem, i have configured the bot correctly. It logs into bnet ok and stays logged in.
    Now how do i host a game using the bot? there are no instructions ANYWHERE, only how to set up the bot.
    Please help (i have 2 cd keys and game logs into bnet with bot running fine).

  6. #206
    McPeon's Avatar
    McPeon is offline Da flying one

    Array
    Join Date
    May 2010
    Posts
    976
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    437
    Make a map config, then write from your BNet Account !load "mapname" (my trigger is !), then just write !pub (for public games) or !priv (for private games) and then the game name, like "!pub 1vs1" or something similar and here you are^^

  7. #207
    donkey_dru is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    thanks for reply, how do i make a map config (i renamed the supplied one and renamed all its map references inside to suit the map i am using: dota.) when i go to create i get this error:

    [Thu Jul 22 17:29:25 2010] [QUEUED: USWest] Auto hosting enabled.
    [Thu Jul 22 17:29:54 2010] [GHOST] stopped auto hosting, map config file [mapcfgs\DotA Allstars v6.67c.cfg] is invalid

    same goes for normal hosting.

    the cfg file i changed had lots of crap that i didnt understand in it, are you saying there is a simple way to create such a cfg file.
    I just wanna play dota and sick of using BL and VCK and thought stats tracking would be cool.

  8. #208
    McPeon's Avatar
    McPeon is offline Da flying one

    Array
    Join Date
    May 2010
    Posts
    976
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    437
    I really don't know how to make a .cfg on GHost++, because I'm using GHost One. If you want I'll make for you a .cfg just give me a link with the newest DotA ver.

  9. #209
    affe100 is offline MeePwn!
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    180
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    393
    Quote Originally Posted by donkey_dru View Post
    thanks for reply, how do i make a map config (i renamed the supplied one and renamed all its map references inside to suit the map i am using: dota.) when i go to create i get this error:

    [Thu Jul 22 17:29:25 2010] [QUEUED: USWest] Auto hosting enabled.
    [Thu Jul 22 17:29:54 2010] [GHOST] stopped auto hosting, map config file [mapcfgs\DotA Allstars v6.67c.cfg] is invalid

    same goes for normal hosting.

    the cfg file i changed had lots of crap that i didnt understand in it, are you saying there is a simple way to create such a cfg file.
    I just wanna play dota and sick of using BL and VCK and thought stats tracking would be cool.
    Download the map config from the ghost forum:
    DotA v. 6.67c Download and Configfile

    I guess they will update it whenever a new version is out.
    nyan cat <3

  10. #210
    donkey_dru is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    lol actually im using ghost one now too. This is the maps/warcraft 3's location:
    C:\Program Files (x86)\Warcraft III\Maps\FrozenThrone file: DotA Allstars v6.67c.w3x

    can be downloaded here: Official DotA Downloads

    any info you can offer on making this cfg file would be much appreciated too, either that or reverse engineer your file to suit future versions of the map.

    ---------- Post added at 068 PM ---------- Previous post was at 066 PM ----------

    Quote Originally Posted by affe100 View Post
    Download the map config from the ghost forum:
    DotA v. 6.67c Download and Configfile

    I guess they will update it whenever a new version is out.
    wow didnt know such an area existed. ty very much.
    now to try figure out how to host a game properly.....

    ---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 068 PM ----------

    ok got a test game hosted and can see the game at the bottom of my list of bnet games, however i cannot join. Must be a port that isnt fowarded.
    (i fowarded ports 6110-6115 correctly) any other ideas and which port/setting specifically should i be looking at?

Page 21 of 27 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast

Similar Threads

  1. Online Gaming List
    By dog_keeper in forum Other Games
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2011, 05:04 PM
  2. Weird Crashing problem when using my private server
    By Disease in forum WoW Private Servers
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2009, 11:30 PM
  3. support more games
    By xgmx in forum D3scene related
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2008, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •