Support thread for Ghost++

This is a discussion on Support thread for Ghost++ within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; hey guys my GHost works fine the only problem i have is i have a friend who lives in the ...

Page 26 of 27 FirstFirst ... 1624252627 LastLast
Results 251 to 260 of 270
  1. #251
    cairnsy1985 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    uk
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    hey guys my GHost works fine the only problem i have is i have a friend who lives in the same house and he is unable to connect to my GHost games i create, he is connecting through the same router as me, and myself and anyone but my friend can join. i'm not new to GHost i know a fair bit about it, this is the only problem i've had. Can anyone help me? please



    ---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:08 AM ----------

    Quote Originally Posted by Sushi64 View Post
    Hello , sorry for my bad english ( i am french )
    I can host map with my bot , all can join the map but me i can't join the map :'(
    My host port is 6113
    Admin Game Port 6118
    I have open the port 6112 6113 6114 6115 6116 6117 6118.
    Help me.
    Where is the problem ?
    sushi64 open ports 6112 - 6119 and you need to set up loopback on your computer

  2. #252
    Sushi64 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    What can I up set loopback plz ?

  3. #253
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Quote Originally Posted by cairnsy1985 View Post
    hey guys my GHost works fine the only problem i have is i have a friend who lives in the same house and he is unable to connect to my GHost games i create, he is connecting through the same router as me, and myself and anyone but my friend can join. i'm not new to GHost i know a fair bit about it, this is the only problem i've had. Can anyone help me? please
    Take a look on your router configuration if you have enabled access for his internal IP address. Also make sure that no firewall or network program is blocking needed packets.
    When I was playing DotA and opened a game my brother could join without any problems (same router, too).

    @shushi64:

    Everybody but me can join my games!

    If the bot is running on your own computer but you can't join the games yourself you have two options:
    Microsoft Loopback Adapter


    1. Download the Loopback Adapter
    2. Find the appropriate IP address to use:
      1. Ff GHost++ is running on the same computer where you play you need your external IP address
      2. Ff GHost++ is running on a computer on the same LAN you need your internal IP address

    3. Go to the newly created adapter and do right click -> Properties
    4. Click on Internet Protocol (TCP/IP) -> Properties
    5. Choose Use the following IP address and fill in the IP address from step 2
    6. Fill in 255.255.255.0 as Subnet mask
    7. Click Ok twice

    Note that your external IP address might change every 24 hours and you will need to update it in case you use it.


  4. #254
    Mankson is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    Im totally new to ghost++ and i have really tried to find out what to do to get my melee maps as cfg's so i can load my maps with obs ;/ What do i do? Can i download all melee maps already done so i can have obs?


    If anyone can send me their default.cfg for Ghost++ 17.1 Custom Build, and all their map cfg's they have, i would greatly appreciate that and will definatly REP them! Im so close to getting my bot up and rolling. I just needs so find a decent bnls server and i just need a mountain of map cfg's. Thanks in advance guys!!

    Just pm me your msn details, or email!!
    Last edited by Mankson; 05-11-2011 at 01:26 AM.

  5. #255
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Meh, I can't host a game after a played one. Sometimes it doesn't even work from the beginning. Dunno why, I had a 6 months break of playing and hosting DotA and I have changed nothing in ghostOne configuration or in my router.

    Is it because of new Bnet version? Or is there a new GhostOne version? It's very strange the hosting now works not all the time and before I did host thousands of games with it for years.


  6. #256
    MonoLoco1 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ok when i try to run it i get this:

    [ BNET: USEast] connecting to server [useast.battle.net] on port 6112
    [ BNET: USEast] using cached server IP address 63.240.202.122
    [ BNET: USEast] connected
    [ BNET: USEast] attempting to auth as Warcraft III: The Frozen Throne
    [ BNET: USEast] creating BNLS client
    [ BNLSC: 127.0.0.1:9367:C58041] connecting to server [127.0.0.1] on port 9367
    [ BNET: USEast] logon failed - game version is invalid, disconnecting
    [ BNET: USEast] disconnected from battle.net
    [ BNET: USEast] waiting 90 seconds to reconnect


    so i'm going to assume that bnet_custom_war3version=24 is now wrong, what should i be changing it to?

  7. #257
    snaggle is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    sr if i post here,but i have a problm little same..... i have GHostOne v1.7.266 nvm i try to login the bot but nthing... thay say for a error.. the first port and warcraft frozen throne connected but warcraft ROC don't connect :S thay say for "fail connect to cd key: (23)" i try little lucky to close the warcraft who i havend open and to try again and the bot its online!!!!! but i can't to login in warcraft :/ beacose thay say me who ghost have that key lol :p..So i surf to google for Fucking key's and i try a'lot to find a accepted a cd key at ghost Bot and now i take ban ip :S
    look at image :
    Attachment 0
    Attachment 9499


    And to the Bot when i wont to try to login they say that:

    GHOST] listening for GProxy++ reconnects on port 6114
    [ BNET: Europe] refreshed ban list (0 -> 0 bans)
    [ BNET: Europe] connecting to server [europe.battle.net] on port 6112
    [ BNET: Europe] resolved and cached server IP address 213.248.106.65
    [ BNET: Europe] connected
    [ TCPSOCKET] error (recv) - ECONNRESET
    [ BNET: Europe] disconnected from battle.net due to socket error
    [ BNET: Europe] warning - you are probably temporarily IP banned from battle.net
    [ BNET: Europe] waiting 90 seconds to reconnect


    Now what can i do? :S

  8. #258
    Hendy's Avatar
    Hendy is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    460
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    137
    when u dont solve ur problem then add me in skype then i help u with team viewer..

    ---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

    Quote Originally Posted by MonoLoco1 View Post
    ok when i try to run it i get this:

    [ BNET: USEast] connecting to server [useast.battle.net] on port 6112
    [ BNET: USEast] using cached server IP address 63.240.202.122
    [ BNET: USEast] connected
    [ BNET: USEast] attempting to auth as Warcraft III: The Frozen Throne
    [ BNET: USEast] creating BNLS client
    [ BNLSC: 127.0.0.1:9367:C58041] connecting to server [127.0.0.1] on port 9367
    [ BNET: USEast] logon failed - game version is invalid, disconnecting
    [ BNET: USEast] disconnected from battle.net
    [ BNET: USEast] waiting 90 seconds to reconnect


    so i'm going to assume that bnet_custom_war3version=24 is now wrong, what should i be changing it to?
    go in ghost options and change version to 26

    ---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

    Quote Originally Posted by Darchrow View Post
    Meh, I can't host a game after a played one. Sometimes it doesn't even work from the beginning. Dunno why, I had a 6 months break of playing and hosting DotA and I have changed nothing in ghostOne configuration or in my router.

    Is it because of new Bnet version? Or is there a new GhostOne version? It's very strange the hosting now works not all the time and before I did host thousands of games with it for years.
    its not a static ip. so when u want to host with ur bot again then go to myip.is and go to ur loopbackapapter settings and change ip to the latest

  9. #259
    Edward_'s Avatar
    Edward_ is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    152
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    45
    Need help about Ghost One Autohosting command. I did all steps in Ghost One tutorial but i don't know how to start autohost. Please someone i need your help

  10. #260
    moi7 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    May 2012
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Hi,
    I have a problems I use ghost (not one) I can host and start but I what that admin can start the game.
    Admin can create game but can't start because none spoof check, I have put:
    ### whether to do automatic spoof checks or not
    ### you can always manually spoof check by whispering the bot (and in fact this is required before running admin commands)
    ### set to 0 to disable automatic spoof checks
    ### set to 1 to enable automatic spoof checks on all players
    ### set to 2 to enable automatic spoof checks on potential admins only
    bot_spoofchecks = 1

    ### whether to require spoof checks or not
    ### this controls whether the bot will require players to spoof check before starting the game
    ### it does NOT control whether the bot will require players to spoof check before running admin commands - spoof checks are ALWAYS required for admin status

    ### if you require spoof checks, players will be kicked from the lobby if they haven't spoof checked within 20 seconds of joining (autohosted games only)

    bot_requirespoofchecks = 0
    But when admin send command !start in lobby bot say :
    [Wed Jun 27 21:230 2012] [GAME: ***] non-spoofchecked user [******] sent command [start] with payload []
    I have tried with bot_spoofchecks = 2 and admin send !sc to the bot but same message

    I don't know how fix this problems please help me.

    Thank you

Page 26 of 27 FirstFirst ... 1624252627 LastLast

Similar Threads

  1. Online Gaming List
    By dog_keeper in forum Other Games
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2011, 05:04 PM
  2. Weird Crashing problem when using my private server
    By Disease in forum WoW Private Servers
    Replies: 9
    Last Post: 06-17-2009, 11:30 PM
  3. support more games
    By xgmx in forum D3scene related
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-2008, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •