Garena MapHack FIX (09-17-09 Update)

This is a discussion on Garena MapHack FIX (09-17-09 Update) within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; lovely! it managed to extract into the Garena folder.. now i see Garena.OWNED.. so llemmie go try... so now its.. ...

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 102
  1. #21
    grandshiv is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    lovely! it managed to extract into the Garena folder.. now i see Garena.OWNED.. so llemmie go try...

    so now its..
    start mh
    start hidetoolz
    start garena
    run wc3
    activate mh
    and it shud be perfect i guess


  2. #22
    resync's Avatar
    resync is offline Member
    Array
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    3
    cant open ^_^

  3. #23
    phroyt's Avatar
    phroyt is offline Addict
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    69
    Quote Originally Posted by webreg View Post
    my ESET smart security 3.0.669
    with the virus database 4436 ( 20090918 ) detected

    C:\Documents and Settings\Administrator\桌面\Garena.Owned.rar > RAR > plugins\UI\GEngine.dll - Win32/Induc.A 病毒 的一個變種

    is it normal?
    A Big LOL, here.
    Avast caught Win32:Induc too.
    It's a false positive because it's empty.
    But the file is fixed now and it's even small (15kb).
    LOL, again.

    Now Garena.Owned.rar has 992.262 Bytes (969Kb).

    Phroyt.

  4. #24
    grandshiv is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    okies phroyt.. i dunno if it is working.. i used hidetoolz and all so aft -ah my wc3 still closes.. i am using the mh tt u rewrote and renamed to gaypimps.. so please help out.. maybe it'll be gr8 if u cud pm ur msn address

  5. #25
    grandshiv is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    no idea why it isnt working for me.. darn! phroyt maybe if you dun mind cud u upload garena with the necessary modifications included.. I really dun get how its working

  6. #26
    phroyt's Avatar
    phroyt is offline Addict
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    69
    Quote Originally Posted by grandshiv View Post
    okies phroyt.. i dunno if it is working.. i used hidetoolz and all so aft -ah my wc3 still closes.. i am using the mh tt u rewrote and renamed to gaypimps.. so please help out.. maybe it'll be gr8 if u cud pm ur msn address
    I tested it with Dota 6.63 and it wotks fine.
    I ran it either before -ah and after and nothing happened.

    Just try to Load MapHack after issuing -ah.
    Maybe it is a AntiVirus issue, try pausing it.
    I'm using Avast.

  7. #27
    grandshiv is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    erm.. my av is switched off..
    well if i load the mh on game my wc3 closes with fatal error
    if i activate mh upon starting wc3.. when host types -ah it closes with fatal error

  8. #28
    p371 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1

    :)

    tested with kaspersky Clean and work fine

    which program u use? for packing etc

  9. #29
    phroyt's Avatar
    phroyt is offline Addict
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    61
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    69
    Quote Originally Posted by grandshiv View Post
    no idea why it isnt working for me.. darn! phroyt maybe if you dun mind cud u upload garena with the necessary modifications included.. I really dun get how its working
    You checked if all files are at right place?
    Garena\Garena.Owned.exe (3.150Kb)
    Garena\mdata.ggz (1Kb)
    Garena\plugins\UI\GEngine.dll (15kb)

    Phroyt.

  10. #30
    webreg is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by phroyt View Post
    A Big LOL, here.
    Avast caught Win32:Induc too.
    It's a false positive because it's empty.
    But the file is fixed now and it's even small (15kb).
    LOL, again.

    Now Garena.Owned.rar has 992.262 Bytes (969Kb).

    Phroyt.
    i downloaded the file again and no virus or anything abnormal has been found
    thanks

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Undetected] Garena 100% Working Maphack! + Guide
    By GodOfWar in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 88
    Last Post: 06-18-2009, 01:41 PM
  2. Noob Friendly Guide to Cracking Garena (After Update of 25/3)
    By DarkEra in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 33
    Last Post: 04-24-2009, 08:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •