[1.24c] TyranO's D3Scene Maphack

This is a discussion on [1.24c] TyranO's D3Scene Maphack within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; u are the one...

Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 141 to 150 of 362
  1. #141
    dostudo5 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    u are the one


  2. #142
    honda66 is offline Banned User Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    67
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by rakib00 View Post
    http://www.d3scene.com/forum/warcraf...tml#post258485

    here the mh is fixed. thanks a lot.
    tyrano not fixing the -ah problem



  3. #143
    chaugh is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    2
    hi, i know this has kinda been answered already but jsut gotta confirm:
    after a mh game, simply closing the mh window wont cut it right? u gotta close wc3 and restart it along with the mh. is this the foolproof way to avoid a ban by blizzard?

    thx for the confirmation, just wanna add that it works for me, but i just turn on reveal map, heroes, invisi and clickable units. no error whatsoever, thanks again

  4. #144
    lj4baichi is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    works fine.

  5. #145
    k0rEa is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    -ah Gives Me Fatal Error ,.. Tyvm Any Way! (Y)

  6. #146
    Retrieverim is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Ps but I've got a problem. Tyrano MH only works for me when I'm not on Garena but when I get into Garena and switch on the MH, the MH doesn't seems to work for me, unable to unclear the fog and unable to see invis still. So could someone pls figure this problem out for me ty.

  7. #147
    jasonjeson is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    432
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    7

    Unhappy

    Quote Originally Posted by rakib00 View Post
    http://www.d3scene.com/forum/warcraf...tml#post258485

    here the mh is fixed. thanks a lot.
    just fix all features but not fix -ah problem.

  8. #148
    coldown is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    detected on Garena

  9. #149
    coldown is offline Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by Retrieverim View Post
    Ps but I've got a problem. Tyrano MH only works for me when I'm not on Garena but when I get into Garena and switch on the MH, the MH doesn't seems to work for me, unable to unclear the fog and unable to see invis still. So could someone pls figure this problem out for me ty.
    ...I get the same problem as you

  10. #150
    owneract is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by Retrieverim View Post
    Ps but I've got a problem. Tyrano MH only works for me when I'm not on Garena but when I get into Garena and switch on the MH, the MH doesn't seems to work for me, unable to unclear the fog and unable to see invis still. So could someone pls figure this problem out for me ty.

    Rubbish there is no such problem. I am using it now and NO FATALS.... ah problem not affecting me... Just let the host ah first, then u on the hack DUN PRESS ALL FEATURES. Everything else is fine except show runes i think.

Page 15 of 37 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast

Similar Threads

  1. TyranO's Ladder maphack, attempt #3
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 74
    Last Post: 01-16-2010, 08:21 AM
  2. Problem with Dropbnet2 and TyranO's D3Scene Maphack for 1.24b
    By Mistaownage in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 10
    Last Post: 12-05-2009, 11:45 PM
  3. [1.24b DETECTED] TyranO's D3Scene MapHack
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 128
    Last Post: 09-06-2009, 03:45 PM
  4. [1.23] TyranO's D3Scene Maphack v3
    By TyranO in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 484
    Last Post: 08-04-2009, 09:45 PM
  5. Warcraft 3 maphack
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 88
    Last Post: 08-22-2008, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •