How to start multiple wc3s - kLoader

This is a discussion on How to start multiple wc3s - kLoader within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; why it doesnt work on my comp? I cant join battle.net because i have teh same cd-key?...

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 51 to 60 of 164
  1. #51
    Srkii is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    why it doesnt work on my comp? I cant join battle.net because i have teh same cd-key?


  2. #52
    easybot is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    how i can change cd key??? cd key changer cant change cdkey when game is running...

  3. #53
    Itsolar's Avatar
    Itsolar is offline Guru
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    9
    but my kloader work but when i want join in bnet icant cuz ERROR

  4. #54
    Itsolar's Avatar
    Itsolar is offline Guru
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    9
    i have cdkeys its work for me i join in warcraft but if i want join in server on Notherlend i saw "how i need other cdkey ' then i change a server and WHAT I CAN SEE ? THE BIG ERROR

  5. #55
    didzis79's Avatar
    didzis79 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Anyone knows how can i run maphack on 2nd and 3rd warcraft kloader window, because all hacks works only in first

  6. #56
    SyeD_SuNnY's Avatar
    SyeD_SuNnY is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    14
    Quote Originally Posted by didzis79 View Post
    Anyone knows how can i run maphack on 2nd and 3rd warcraft kloader window, because all hacks works only in first
    Same here

  7. #57
    Solidify's Avatar
    Solidify is offline Geek
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    165
    If the maphack have a .DLL in folder ,
    Use remotedll , or other dll injector to wc3.

  8. #58
    mrpeewee is offline Banned User Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    -9
    It says cannot find war3.exe when i open KLOADER?

  9. #59
    jimca's Avatar
    jimca is offline Guru
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    IN MY HOUSE .l.
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    4
    so far good job if you put the the different cdkey feature it will be excellent. ty.


  10. #60
    maroughi is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    nice work

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

Similar Threads

  1. Memoirs of World of Warcraft
    By Hallowsend in forum WoW forum
    Replies: 21
    Last Post: 08-28-2013, 10:34 AM
  2. Ghoul Bot Free
    By KaMiKaZe in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 202
    Last Post: 06-01-2009, 01:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •