Any hack works for windows 7?

This is a discussion on Any hack works for windows 7? within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; There's not much differences between Vista and Windows 7..Just you have to put "Run as administrator".How simple is that.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    SyeD_SuNnY's Avatar
    SyeD_SuNnY is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    314
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    14
    There's not much differences between Vista and Windows 7..Just you have to put "Run as administrator".How simple is that..


  2. #12
    Garena_Hacker is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    These hack works gr8
    shareflare.net/download/7664.dbc7299d7618d18620697af31/123.rar_____.html

  3. #13
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,855
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    Every hack works for Vista.
    Remember to run the hacks as ADMIN.

  4. #14
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    ShadowFrench's hacks are for warcraft ersion 1.22 and less! You have to use hacks for your actual version (1.24e). Stil the namespoofer should work if you run it as admin. The DLL Files are zip'ed. You need to extract them first and put them in the same folder like the hack. I think NameSpooferPro from ShadowFrench was infected, but I'm not sure about it. There is no difference between the pro and the normal version of the namespoofer.
    Edit: Maybe your Firewall/AV blockes the aplication, so the hack can't inject in the war3.exe process. Turn it off before.

  5. #15
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    I've no Idea of McAffee but you may try this spoofer out: http://www.d3scene.com/forum/warcraf...mespoofer.html

  6. #16
    GG.MaRs_Noob's Avatar
    GG.MaRs_Noob is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Under The Killing Moon
    Posts
    299
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    10
    Garena Universal maphack
    GarenaM4st3R
    GarenaHack

    all work nicely

  7. #17
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by GG.MaRs_Noob View Post
    Garena Universal maphack
    GarenaM4st3R
    GarenaHack

    all work nicely
    Yea they do, but they are for Garena and not for Battle.net. Garena's maphacks are 99.99% detected on Battle.net.

  8. #18
    kenshins is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    There is such a method to remove the sickening step of ''Run as Admin.'' This only makes life much more simple for this rechid world of people who use either Vista or Windows 7.

    Step 1: Direct yourself to Control Panel
    Step 2: If the layout view is Category, select Large OR Small icons found at the top right, and then select User Accounts
    Step 3: Lastly, select Change User Account Control settings and place the drag bar to Never Notify for Windows 7 and Off for Vista... you will be prompted to restart for changes to occur, no harm would be done if you restart later, do it at your free will.

    ...... TA-DA, you are now free from the curse of being forced to ''Run As Admin''

    NOTE: You never ever have to ''Run As Admin'' again for as long the next time you format your PC or upgrade your Operating System

    Cheers~
    Kenshins


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    "Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
    Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"
    - Sun Tzu, the Art of War
    Last edited by kenshins; 04-06-2010 at 05:27 AM.

  9. #19
    GuTTeRBoY's Avatar
    GuTTeRBoY is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    Why do hacks generally not work as well with Win 7? Is it the new security features? Im looking into getting a new computer and if it is having problems using hacks that is gonna be a setback...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Super Simple Wall v6.71 VAC2 Undetected now works for Windows 7
    By flexo in forum Counter-Strike: 1.6 Hacks
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2010, 12:27 PM
  2. WoW Infinity Hack (works for retail)
    By Ellinaras in forum WoW forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-05-2009, 05:15 PM
  3. Map hack that works on gg-client??
    By Adi_Nemesis in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 6
    Last Post: 01-26-2008, 09:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •