StealthBot question

This is a discussion on StealthBot question within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; You ill need the proper exe. http://www.stealthbot.net/dist/d2w3/...t%20v2.6R3.exe...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    SatanTiger is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    131
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    9

    StealthBot question

    You ill need the proper exe. http://www.stealthbot.net/dist/d2w3/...t%20v2.6R3.exe

    <br />Click here for my Public maphack Satan v1.0 <br />

  2. #12
    xiN
    xiN is offline Guess who's back ?
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Six feet under
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    358

    Re: StealthBot question

    the first time when u get a stealthbot its hard to configure , but when its ok , its so cool

  3. #13
    Schumppy is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Re: StealthBot question

    hmm i have a little problem ^^


    [20:41:11] Connecting your bot...
    [20:41:11] Authorizing your private-release bot, please wait.
    [20:41:11] Private usage authorized, connecting to Battle.Net.
    [20:41:11] [BNLS] Connecting to the BNLS server at bnls.valhallalegends.com...
    [20:41:12] [BNLS] Connected!
    [20:41:12] [BNLS] Authorized!
    [20:41:12] [BNET] Connecting to the Battle.net server at europe.battle.net...
    [20:41:12] [BNET] Connected!
    [20:41:12] [BNET] Checking version...
    [20:41:13] [BNET] Version check failed! The version byte for this attempt was 0x14.
    [20:41:13] [BNET] BNLS has not been updated yet, or you experienced an error. Try connecting again.
    [20:41:13] All connections closed.
    what must i do

  4. #14
    NoplaN's Avatar
    NoplaN is offline God
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    998
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    481

    Re: StealthBot question

    Quote Originally Posted by Hi-Tek

    Can it be much simpler? for some noob&#39;s, no you have to hastle whine and bitch please stop posting/spaming useless crap >
    that&#39;s what you do!

    hmm i have a little problem ^^


    [20:41:11] Connecting your bot...
    [20:41:11] Authorizing your private-release bot, please wait.
    [20:41:11] Private usage authorized, connecting to Battle.Net.
    [20:41:11] [BNLS] Connecting to the BNLS server at bnls.valhallalegends.com...
    [20:41:12] [BNLS] Connected!
    [20:41:12] [BNLS] Authorized!
    [20:41:12] [BNET] Connecting to the Battle.net server at europe.battle.net...
    [20:41:12] [BNET] Connected!
    [20:41:12] [BNET] Checking version...
    [20:41:13] [BNET] Version check failed! The version byte for this attempt was 0x14.
    [20:41:13] [BNET] BNLS has not been updated yet, or you experienced an error. Try connecting again.
    [20:41:13] All connections closed.
    what must i do
    you have to install this game files: http://www.stealthbot.net/board/index.php?showtopic=58 you have to scroll down


  5. #15
    Dune56 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Re: StealthBot question

    Step 4) If you are using Warcraft 3/Diablo II:
    Open your config file by clicking Settings -> Edit File -> Config. Find the line [Main] and under it put:
    SetBNLSServer=hdx.jbls.org

    there is nutin in my config file, how do i do it?

  6. #16
    konpkonp is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I have two tft cd keys and one roc cd key , i tap them into the bot for it to work but then i cant log on with my account because my roc cd key is in use, can i use a generator to fix this problem or do i just need to buy another copy of roc?

  7. #17
    ThoR24's Avatar
    ThoR24 is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    18
    u need a unused key, but he can be banned.
    btw my english suxXx, dont look @ right sentences
    Current Account: ThoR.de @ Northrend

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •