[Release] Warcraft III v1.24 maphack

This is a discussion on [Release] Warcraft III v1.24 maphack within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; No. Originally Posted by AnthIste Either way, it's completely usable in custom games (I wouldn't advise using this anywhere where ...

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 64
  1. #21
    AnthIste is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    No.

    Quote Originally Posted by AnthIste View Post
    Either way, it's completely usable in custom games (I wouldn't advise using this anywhere where a ban is possible).



  2. #22
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by AnthIste
    Either way, it's completely usable in custom games (I wouldn't advise using this anywhere where a ban is possible).
    You can also get banned in custom games when you don't use the dropBnet methode.

  3. #23
    AnthIste is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    Seriously? I only play on PvPGN and just accepted that custom games are kind of like a uncontrolled zone where anything does down. But yes I'm sure it isn't undetected and I don't really have the means to find out anyway.

  4. #24
    william8246510 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    7
    yes,i have.............cant pach
    http://img189.imageshack.us/img189/3778/92855096.jpg

  5. #25
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Could it be that your WC3 window name is written in your native language? That would cause those problems if he used the window name to get the window handle.

  6. #26
    yokozuna is offline Newbie
    Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    it say "could not patch memory"

  7. #27
    Solidify's Avatar
    Solidify is offline Geek
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    848
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    165
    Try to download :
    -VC 10 runtimes.
    . net framework 4.0.

  8. #28
    AnthIste is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    Righty. I'm no longer using the window name to get a handle, but the exe name (war3.exe). See if that helps.
    Also, I added error logging code, so if it doesnt work, post the log here.

  9. #29
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Quote Originally Posted by AnthIste View Post
    Righty. I'm no longer using the window name to get a handle, but the exe name (war3.exe). See if that helps.
    Also, I added error logging code, so if it doesnt work, post the log here.
    Haha, I was really expecting that
    I figured out that using the window name isn't a good idea at all. Just remember that you could open up your Windows explorer and browse into the Warcraft folder, guess which name the window has then.

  10. #30
    AnthIste is offline Member
    Array
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    Yeah, using the window name really isn't a good idea. I never expected to actually have enough features to release, so I didn't really take compatibility into consideration from the ground up.

    I'm not sure what you mean about guessing the window name though? And I guess the slowing down of the steady stream of problems means that the majority have hopefully been fixed

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast

Similar Threads

  1. Warcraft 1.22 maphack
    By kolkoo in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 29
    Last Post: 05-07-2012, 10:38 PM
  2. [Release]Bendik's Maphack v1.22
    By Bendik in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 280
    Last Post: 12-12-2008, 02:02 AM
  3. Warcraft 3 maphack
    By hendricius in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 88
    Last Post: 08-22-2008, 06:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •