[OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName

This is a discussion on [OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Works on windows 7 ,32 bit....all features works! and the distance too...but the distance is between high numbers like 2000-10000 ...

Page 110 of 185 FirstFirst ... 1060100108109110111112120160 ... LastLast
Results 1,091 to 1,100 of 1848
  1. #1091
    Naxxar is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Works on windows 7 ,32 bit....all features works! and the distance too...but the distance is between high numbers like 2000-10000 if you type distance 1 your w3 will get crash..Thanks alot!


  2. #1092
    OuTLaW_oG's Avatar
    OuTLaW_oG is offline Addict
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    3
    hi use window 7 and i wanna use Self Hack i dl an use the last vercion edit by YourName but after 6 or 7 game in ladder occour this : "
    Program\program file (x86)\ warcraft III \war3 exe

    Ecepcion 0xc0000005 (ACCES VIOLECION ) at 00235800000

    The istruction at 0x35800000 referenced memory at 0x35800000.

    The memory could not be witten"

    This a error i read .......... someone can help me ??? And Pls dont say me use WUtil ...... thx


    gOOgle TraSlaToR On

  3. #1093
    nooblike-'s Avatar
    nooblike- is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    NIce one ;d

  4. #1094
    z0rdiac is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    works perfectly for me, and the reason why its better than wutil: it has camera adjusting

  5. #1095
    Whisky is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Seriously, I can't get this to work even on my 32bit xp sp3.

    I have installed the c++ package, put the files in the folder, disabled GUI, and yet it doesn't work. There is no message or anything, the file just doesn't start running when my warcraft does.

    I also have the latest wc3 patch (1.24e), and I have no anti-virus.

    Could there be something interfering with the maphack? How does it notice warcraft anyways?

    Is there a way to inject the .mixtape manually?

  6. #1096
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    ^ Did you try that version?

    Quote Originally Posted by YourName View Post
    Re-released it with VC 2010 and my Win7 64bit (I released it as 32bit version though).
    SelfHack.mixtape ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
    Try this.
    And yes, you can manually inject it with any DLL injector. Just rename the mixtape to dll.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  7. #1097
    OuTLaW_oG's Avatar
    OuTLaW_oG is offline Addict
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    3
    Ok thx for your job ..... but i raname mixtape in dll put it in w3 folder whit setting file of selfhack ....... i use Fu's injector (100% Safe 0\41)
    1 run w3
    2 run Fu
    3 select war3.exe then selfhack.dll
    4 inject
    i show DLL was injected




    but don t work .......asd........... now where i do wrong????????? thx for reply.... i hope ^^



    if i use RemoteDll to inject it selfhack work but when i log in in B.net the 1 time work but if i wanna change aKK i can rejoin in B.net and program craSh

    This is Error

    Program\program file (x86)\ warcraft III \war3 exe

    Ecepcion 0xc0000005 (ACCES VIOLECION ) at 00235800000

    The istruction at 0x35800000 referenced memory at 0x35800000.

    The memory could not be witten"

    http://rapidshare.com/files/436645102/RemoteDll.exe




    http://rapidshare.com/files/436643220/Fu_s_Injector.exe
    Last edited by OuTLaW_oG; 12-13-2010 at 11:07 AM.
    gOOgle TraSlaToR On

  8. #1098
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Seems like everything is working fine for you. If you would've read the thread, you'd know that you cannot rejoin BNet with SelfHack once you've entered it. And Windows 7 always gives a nice, little fatal error when you close Warcraft then. Nothing to worry about.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  9. #1099
    OuTLaW_oG's Avatar
    OuTLaW_oG is offline Addict
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    3
    ah ok ok I meter well in the first game because after a couple of game in Ladder continued to run the game and hack but I came a fatal error message in red ..... and I was afraid it was the guards who fell .... .... go and fetch me a free bann ....... I hope you have more or less understood what I wanted to explain .......... or if this really happens I can feel comfortable ????...... thx for the availability and patience ..... and what more I can tell you in the offline and I used was great
    gOOgle TraSlaToR On

  10. #1100
    krisluu is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    i got this error that says "unable to detect component exception processing message 0xc0000135 parameters"

Similar Threads

  1. [HACK] [UNDETECTED][1.24e] SelfHack v1.1e by YourName
    By DropDeadFred in forum Dota Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2010, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •