[OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName

This is a discussion on [OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Hey loveyou, can you see other guys using Selfhack?...

Page 36 of 185 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 351 to 360 of 1848
  1. #351
    FaithOfHeaven's Avatar
    FaithOfHeaven is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    The Netherlands, Zuid Holland
    Posts
    148
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    27
    Hey loveyou, can you see other guys using Selfhack?

    Is known in the Warcraft III section

  2. #352
    loha is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by Thongyy View Post
    Can't seem to get it to work. At first it was the MSVCR100.dll error even after I installed the Visual C++ 2010 Runtime x64 & restarted my PC (My OS is Win 7 64 bit). I looked around on the net and found that I had to put the MSVCR100.dll into "Windows/SysWOW64/". After that the error disappeared but the hack wouldn't work when testing in singleplayer and bnet. I also tried with Run as Admin & compatibility mode. After all of that I tried uninstalling Visual C++ 2010 Runtime x64 and installing Visual C++ 2010 Runtime x86 but to no avail ):

    It seems like the hack isn't working at all for me. Pressing F5 and End while in game does not bring out the .log file that should appear. Also the GUI in the taskbar isn't there when I run WC3.

    Anyone manage to fix theirs?
    Similar to my situation, and seems like more of the same problems are appearing for other users, so far we have no solution, hopefully someone comes out with a solution. The WUtil works perfectly, so if this hack was in a loader style I am sure it would work for everyone but I doubt LoveYou will go that route.

  3. #353
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by loha View Post
    Similar to my situation, and seems like more of the same problems are appearing for other users, so far we have no solution, hopefully someone comes out with a solution. The WUtil works perfectly, so if this hack was in a loader style I am sure it would work for everyone but I doubt LoveYou will go that route.
    It already uses some kind of loader since you don't need to start the hack manually. Just place the files in your war3 folder and they will load on war3 startup.


  4. #354
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    You CAN load the hack manually. Place it in a folder outside of Warcraft 3 and inject it with RemoteDLL, for example. Not sure whether it would make a difference for you guys though.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  5. #355
    ricebunny is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by LoveYou] View Post
    Install the Visual C++ 2010 runtimes and CHOOSE THE RIGHT VERSION!
    No idea if it automatically warns you when you've chosen the wrong one.
    If you got a 64bit OS, download and install the 64bit one. Else install the 32bit (which says x86) one.

    And most importantly, reboot your system after installing.
    but i already had v1 working for me and i already installed visual C++ 2010 before.... I just updated it to 1.1b then it started doing black screen, now even when i try to use v1 it wont work anymore...

  6. #356
    The One The Order_(2) is offline Banned User Array
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    244
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    76
    plz delete this post.. this hack is a scam there is no exe for the gui 0_O

  7. #357
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by The One The Order_(2) View Post
    plz delete this post.. this hack is a scam there is no exe for the gui 0_O
    New to me that you need an executable for the gui.


  8. #358
    The One The Order_(2) is offline Banned User Array
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    244
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    76
    and yeah it works

    Capture.jpg

    btw what is remotedll ? plz help me ?
    Last edited by YourName; 08-29-2010 at 11:24 PM.

  9. #359
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Read the FAQ on the first page and google.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  10. #360
    The One The Order_(2) is offline Banned User Array
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    244
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    76
    0_O same error WTF ?!?

Similar Threads

  1. [HACK] [UNDETECTED][1.24e] SelfHack v1.1e by YourName
    By DropDeadFred in forum Dota Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2010, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •