[OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName

This is a discussion on [OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Originally Posted by ricebunny thanks it works now ^^ <3 do you use vista?...

Page 53 of 185 FirstFirst ... 343515253545563103153 ... LastLast
Results 521 to 530 of 1848
  1. #521
    Zink_ is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by ricebunny View Post
    thanks it works now ^^ <3
    do you use vista?


  2. #522
    Funs's Avatar
    Funs is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    138
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    185
    hmm i cant get it work neither on vista, i get a black screen...
    what i found out so far is, that problem appears after the fake game.dll is loaded... i think that the problem may has to do somthing with the call afterwards (at 74D85D90 in my case).

  3. #523
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Still a black screen? Set ShowGUI to 0?
    And it loads the fake game.dll when you enter BNet, so it can't be that.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  4. #524
    Funs's Avatar
    Funs is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    138
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    185
    Quote Originally Posted by YourName View Post
    Still a black screen? Set ShowGUI to 0?
    And it loads the fake game.dll when you enter BNet, so it can't be that.
    ok
    just assumed it was loaded before cause the base was strange to me ^^

  5. #525
    loha is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    1
    Tried the 1.1c, no errors or anything BUT the maphack just doesn't work. Tired pressing F5, but nothing either.

  6. #526
    MageULook is offline Addict
    Array
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    USA
    Posts
    50
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    8
    WC3 crashes after loading screen regardless of whether you modified the camera distance or not, apparently my theory yesterday was wrong..

    EDIT: Turned off all features, still didn't work.
    HOWEVER, when setting RevealMainMap and RevealMiniMap settings to 1, it worked. I believe setting those settings to "2" is what causes the crash.
    Last edited by MageULook; 09-18-2010 at 12:18 AM.

  7. The Following User Says Thank You to MageULook For This Useful Post:


  8. #527
    N1ghteg is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Run it as admin and disable security stuff like your antivirus, those might stop my maphack from injecting and/or doing anything at all.
    Also, if you just installed the C++ runtimes right now, reboot your PC.
    Hello
    I have a problem like Songoku23.
    How I can define precisely, what prevents work maphack?

  9. #528
    Funs's Avatar
    Funs is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    138
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    185
    For me it crashes after loading too now, but just when the base adress of game.dll IS NOT 6F.
    When base adress (like currently) IS 6F everything goes fine somehow...

  10. #529
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    That would be very weird because iirc, I always get the base adress dynamically instead of using a hardcoded 0x6F000000.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  11. #530
    Funs's Avatar
    Funs is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    138
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    185
    but this is in my case definitve the cause...
    when game.dll is not loaded with 6F, then 2 other windows modules are (one was a strange; something with .ico) maybe there is some clash between them?!

  12. The Following 2 Users Say Thank You to Funs For This Useful Post:


Similar Threads

  1. [HACK] [UNDETECTED][1.24e] SelfHack v1.1e by YourName
    By DropDeadFred in forum Dota Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2010, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •