[OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName

This is a discussion on [OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; so whats a problam on old version its was allright now it geting errors....

Page 76 of 185 FirstFirst ... 2666747576777886126176 ... LastLast
Results 751 to 760 of 1848
  1. #751
    kleris is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    so whats a problam on old version its was allright now it geting errors.


  2. #752
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by kleris View Post
    so whats a problam on old version its was allright now it geting errors.
    Dunno but afaik this can't be caused by the map. The maphack just writes/edits/injects or what-so-ever-bla in the game.dll and this has nothing to do with the map itself.


  3. #753
    kleris is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    hmm interesting

    ---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

    yuor mh is working on 6.69b version?

  4. #754
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by kleris View Post
    hmm interesting

    ---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

    yuor mh is working on 6.69b version?
    I'm not using hacks.


  5. #755
    aystro is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Hey guys, the method isn't working on 6.69b for me either suddenly as well ....

  6. #756
    kleris is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    workin fine again i just had all version of mh1,24c now using1,24e working fine

  7. #757
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    wtf is wrong with you guys, it's still working fine with 6.69b.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  8. #758
    WaitForUfo's Avatar
    WaitForUfo is offline KING OF ROC
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    729
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    131
    E: Nevermind. it works fine for me too.
    Last edited by WaitForUfo; 10-17-2010 at 02:07 PM.

  9. #759
    aystro is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Its just me then. Im using 1.24 e. Admin check ; Runtime installed check ; tried making log with end or F5 , nothing happened CHeck ; /mh on not working Check ; Running windows 7...... Basically nothing shows up... Just playing as normal. Doesnt work on garena nor battlenet. I bought the actual game. lol what else could it be :S

  10. #760
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Warcraft can't load my DLL for whatever reason. Maybe some sort of Antivirus or anything like that which Windows 7 includes natively blocks it.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

Similar Threads

  1. [HACK] [UNDETECTED][1.24e] SelfHack v1.1e by YourName
    By DropDeadFred in forum Dota Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2010, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •