[OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName

This is a discussion on [OUTDATED][1.25b] SelfHack v2.04 by YourName within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; I'm using Vista x32, installed the required files and ran warcraft as admin with this ini settings: Code: [Maphack] ; ...

Page 80 of 185 FirstFirst ... 3070787980818290130180 ... LastLast
Results 791 to 800 of 1848
  1. #791
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    I'm using Vista x32, installed the required files and ran warcraft as admin with this ini settings:
    Code:
    [Maphack]
    ; 0 = disabled, 1 = enabled, 2 = special
    ; 2 is possible for Fog on main-/minimap and makes you see each player's view.
    RevealUnitsMainmap=1
    RevealUnitsMinimap=1
    RemoveFogMainmap=1
    RemoveFogMinimap=1
    ShowSkillsCooldowns=1
    MakeUnitsClickable=1
    ShowEnemyPings=1
    GreyHP=1
    ColorInvisible=1
    ShowResources=1
    RoshanNotifier=1
    RuneNotifier=1
    EnableTrading=1
    Manabar=1
    ProtectFromAH=1
    
    [Camera]
    Distance=1800
    AngleOfAttack=304
    Rotation=90
    ScrollWithMouse=0
    
    [Hotkeys]
    ; Note: All available hotkeys can be found at: http://www.kbdedit.com/manual/low_level_vk_list.html
    SwitchMaphack=0x74
    ZoomIn=0x6B
    ZoomOut=0x6D
    
    [Misc]
    ShowGUI=0
    And it works for me.
    And I'm not using any games related to punkbuster.



  2. The Following 2 Users Say Thank You to Daniel999 For This Useful Post:


  3. #792
    Wezt is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    bulgaria
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Is it possible to make it so that the enemy base is also covered in fog after you type /mh off?
    Because if someone recuests a screenshot, the enemy base is still shown in it.

  4. #793
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by Wezt View Post
    Is it possible to make it so that the enemy base is also covered in fog after you type /mh off?
    Because if someone recuests a screenshot, the enemy base is still shown in it.
    Afaik not possible. Tell the one who wants the screenshot that your Print-Key is broken


  5. #794
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,857
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    It IS possible, but as discussed on Skillhackers before, it's WAY too much work for such a "simple" and not much used feature.

  6. #795
    chocolet17 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    i can't see SelfHack.mixtape

  7. #796
    Andrea92's Avatar
    Andrea92 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    Hi , I have this problem :



    My OS is Windows Seven Ultimate and I open wc3 as administrator

  8. #797
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by chocolet17 View Post
    i can't see SelfHack.mixtape
    Need glasses?
    Quote Originally Posted by Andrea92
    Hi , I have this problem: [...]
    My OS is Windows Seven Ultimate and I open wc3 as administrator
    Are you using any other warcraft version?


  9. #798
    Andrea92's Avatar
    Andrea92 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    What version ?

  10. #799
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    Quote Originally Posted by Andrea92 View Post
    What version ?
    When you play at BNet you should have 1.24e.
    I just mean that this hack isn't made for any other platforms like garena/euro, they often use other warcraft patches.


  11. #800
    Wezt is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    bulgaria
    Posts
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by Tracky View Post
    It IS possible, but as discussed on Skillhackers before, it's WAY too much work for such a "simple" and not much used feature.
    I think it worked for me a month ago, using /mh off made the map brand new, then I uninstalled WC3 and reinstalled from a new torrent. Maybe something changed, I don't know.

Similar Threads

  1. [HACK] [UNDETECTED][1.24e] SelfHack v1.1e by YourName
    By DropDeadFred in forum Dota Forum
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2010, 01:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •