MicroBot + Inventory (Sell and use)

This is a discussion on MicroBot + Inventory (Sell and use) within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Here is how to launch the bot: Just launch the .exe file and then enter warcraft and its all set! ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    ahaykal is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1

    MicroBot + Inventory (Sell and use)

    Here is how to launch the bot:
    Just launch the .exe file and then enter warcraft and its all set! Do not forget to read the readme for info.

    What the bot does:
    Changes the numpad inventory into:

    This uses the items in the inventroy
    alt + q = numpad 7
    alt + w = numpad 8
    alt + a = numpad 4
    alt + s = numpad 5
    alt + z = numpad 1
    alt + x = numpad 2
    -----------------------------
    This right clicks on the inventory:
    ctrl + q = numpad 7
    ctrl + w = numpad 8
    ctrl + a = numpad 4
    ctrl + s = numpad 5
    ctrl + z = numpad 1
    ctrl + x = numpad 2
    This works for all resolutions except for 1280 X 960 !(Will be fixed later on)
    -------------------------------
    Another feature of the bot:

    If you select a unit and press F4 the unit will be returned to base(it is a fast way of microing your units back to base)
    ---------------------------------
    Pressing:
    F5 Automatically Types: "Back"
    F6 Automatically Types: "Help"
    F7 Automatically Types: "Kill"
    F8 Automatically Types: "Care"
    ------------------------------------
    This was done using AutoIT
    Credits go to my cousin and I! Please give credit(Anthony and Michael) if you want to distribute it !!
    I hope you like our work and if you have any questions feel free to drop me a pm

    Attached Files

  2. The Following User Says Thank You to ahaykal For This Useful Post:


  3. #2
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Didn't scan it yet, use at your own risk!
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  4. #3
    Daniel999's Avatar
    Daniel999 is offline bla

    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,182
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    1083
    And when you are to lazy to press alt and the hotkey, here are hotkeys for the inventory that do not effect the chat.
    WarKey++.zip
    Some AV's might detect it as malware because it 'edits' the keys you press but I'm using this tool myself and I can guarantee that this is clean. Credits are in the txt file. Keep the ini and the exe file in the same folder.
    Edit:
    Virustotal: http://www.virustotal.com/file-scan/...9cb-1286197981
    Anubis: http://anubis.iseclab.org/?action=re...23&format=html
    Use at your own risk as always.
    Last edited by Daniel999; 10-04-2010 at 02:19 PM.


  5. #4
    dapeng_zi's Avatar
    dapeng_zi is offline Master Hacker

    Array
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Washington D.C.
    Posts
    545
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    151
    for the alt+ combinations, do they affect the default wc3 shortcuts?
    for example alt+a = changes team colors in game.

  6. #5
    ahaykal is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by dapeng_zi View Post
    for the alt+ combinations, do they affect the default wc3 shortcuts?
    for example alt+a = changes team colors in game.
    yeah they will override them but if you want other combinations i will do them for u!
    Last edited by ahaykal; 10-04-2010 at 04:17 PM.

  7. #6
    kazuroni is offline Mentor


    Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    101
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    22
    Function keys aren't working for me for some reason ):

  8. #7
    ahaykal is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    make sure u launched it and then if u press F5 what happens? if u press other function keys like F1 does it select ur first heroes?

  9. #8
    Andrea92's Avatar
    Andrea92 is offline Addict
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Italy
    Posts
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    28
    Are there risks ? (Ex : banned )

  10. #9
    undead_warrior is offline Geek
    Array
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    787
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    270
    Bots are also considered 3rd party program

  11. #10
    ahaykal is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    1
    honestly i dont know! do you have any idea how I could check! Because it doesnt alter anything or a hack or anything...

    ---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

    Quote Originally Posted by undead_warrior View Post
    Bots are also considered 3rd party program
    but if you check the inventory hotkeys blizzard accepts it...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Managing your Resident Evil 5 inventory
    By hendricius in forum Playstation Forum
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2009, 11:25 PM
  2. [Release]Season 3 Inventory Interface!
    By Milamber in forum Mu Game Skins
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2008, 09:34 AM
  3. Cube in inventory scam
    By marcopolo in forum Diablo 2 forum
    Replies: 4
    Last Post: 11-26-2007, 05:11 PM
  4. Yo. Where'd my inventory go!
    By Velocity in forum Entertainment
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2007, 01:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •