Warcraft 3 ICCup hack

This is a discussion on Warcraft 3 ICCup hack within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Thread. I saw people lurking for maphacks for ICCup, since most of them became detected. So I thought about making ...

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 80
  1. #1
    Desu_Is_A_Lie's Avatar
    Desu_Is_A_Lie is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tver', Russian Federation
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    170

    Warcraft 3 ICCup hack

    Thread.



    I saw people lurking for maphacks for ICCup, since most of them became detected. So I thought about making hack for ICC. 2 hours and it's done.

    This hack:
    - Disables the Anti-Hack
    - Still tells server that you are using it, so you can use ladder
    - Of course the ladder itself and all the BN commands work

    What to do:

    1. Download
    2. Start ICCup, launch warcraft (or starcraft)
    3. Log-in to Battle.Net (ICCup)
    4. Start downloaded hack (you can also start BEFORE log-in, doesn't matter)
    5. Start any hack and pwn

    Vista & 7 should start as administrator.
    http://www.mediafire.com/?d3w30h65s2ufisv

    PPS: If you don't see any 'ladder' hosts, then restart War3 & click BNET before patching, wait until ogin screen comes out and the patch (or just wait ~30sec, patch & click bnet & login; will fix that later).
    Last edited by Desu_Is_A_Lie; 03-06-2011 at 06:32 PM.

  2. The Following 5 Users Say Thank You to Desu_Is_A_Lie For This Useful Post:


  3. #2
    WaitForUfo's Avatar
    WaitForUfo is offline KING OF ROC
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    729
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    131
    Thanks, but didnt tested yet.

  4. #3
    Desu_Is_A_Lie's Avatar
    Desu_Is_A_Lie is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tver', Russian Federation
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    170
    Testing would be really good, since I was the only tester. And don't forget that it's W3 only. I believe protection is same (just other module & offsets) in SC, but I don't have it installed and don't feel like installing it.

  5. #4
    lieutambien's Avatar
    lieutambien is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    wow !

  6. #5
    Ghoulz is offline Member
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    11
    Works Great For Me Good Job,
    Scanned Also - - VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner - -

  7. #6
    Desu_Is_A_Lie's Avatar
    Desu_Is_A_Lie is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tver', Russian Federation
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    170
    Glad to hear that it's working :)

  8. #7
    WaitForUfo's Avatar
    WaitForUfo is offline KING OF ROC
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    729
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    131
    It works great, i didnt noticed any bugs/errors/whatever yet ! :>

  9. #8
    Desu_Is_A_Lie's Avatar
    Desu_Is_A_Lie is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tver', Russian Federation
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    170
    I've added Starcraft support, but it hasn't been tested, since I don't have SC. Did the same way as for War3. Could someone kindly test it?

  10. #9
    Ionutz04 is offline Member
    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    not worling for sc ..i've tryied and it says : looking for iccup... select game i enter 2 and nothing happens.

  11. #10
    Desu_Is_A_Lie's Avatar
    Desu_Is_A_Lie is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tver', Russian Federation
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    170
    Sad. I will install SC then and try it out.

    EDIT: Well, I tested it and the hack was working...

    2 questions:
    1) Does SC main exec file is named 'starcraft.exe'?
    2) Did you followed the instrucions? In the first post. (just in case, after typing 1 or 2, press enter :-|)

    And don't forget about start as admin.

    [I've reuploaded the hack with one little addition, maybe it was the problem in your case]
    Last edited by Desu_Is_A_Lie; 11-07-2010 at 02:58 PM.

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [Help] Need hack for ICCUP www.iccup.com
    By xe1fer in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 26
    Last Post: 11-04-2011, 11:54 AM
  2. help me hack warcraft 3 plz
    By thisisthekid in forum Say Hello
    Replies: 8
    Last Post: 10-17-2011, 09:11 PM
  3. Connect to iCCup on a mac computer
    By VpRoD) in forum Starcraft Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2009, 04:34 AM
  4. iccup.com antihack system. Maphack...
    By Champ in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2009, 10:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •