GhostOne Bug - Need Help

This is a discussion on GhostOne Bug - Need Help within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Hey guys! I have a GhostOne bot on europebattle.net. Its configed right, but sometimes it just stuck. I mean sometimes ...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    szoliwer is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Unhappy GhostOne Bug - Need Help

    Hey guys!



    I have a GhostOne bot on europebattle.net. Its configed right, but sometimes it just stuck.
    I mean sometimes any of admins create a game with bot, bot go creat it, but noone can join it, it probably writes at there isnt any game with this name... But sometimes, its just everything okay. Someone host with bot, and everyone can join... Can someone help me with fixing this? Because the bot does it very often. (Ohh and, sometimes unhost and creat again works, or autohost, but only after few times, and not all the time...

    Thx for help, Cheers

  2. #2
    PiNG.iSFoReVeR is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Why not switch to GHost CB?

  3. #3
    dapeng_zi's Avatar
    dapeng_zi is offline Master Hacker

    Array
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Washington D.C.
    Posts
    545
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    151
    possible reasons:
    1) the game name is already taken, so the the game isnt created or created with a # after it
    2) if your bot is hosting on more than one server, the game name may be taken for the server you are playing on, and not on the others, so it still hosts the game with the game name you typed but not for your server.
    3) other, i dont know or i havent thought of it yet.
    Made by eZ]aCx

  4. #4
    PiNG.iSFoReVeR is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Even if the game name is taken, it will still add a #1 after it

  5. #5
    szoliwer is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by dapeng_zi View Post
    possible reasons:
    1) the game name is already taken, so the the game isnt created or created with a # after it
    2) if your bot is hosting on more than one server, the game name may be taken for the server you are playing on, and not on the others, so it still hosts the game with the game name you typed but not for your server.
    3) other, i dont know or i havent thought of it yet.
    The first 2 options are not possibles. It host only on europe, and I think if the name is taken, the bot writes it with message: The selcted name is taken, please choose an other name, etc. So the Bot doesnt creat the game.. hmm

  6. #6
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Try to avoid "bad words" in gamename, they are blocked by Bnet. When you host private first you should take a name of someones nickname, i.e. "szoli".

    Don't take same gamenames for private games after a game has finished. The names you used before are usually blocked for a few minutes. So take i.e. "szoli1" next game.

    When you rehost as public Ghost will add a #1 when the option is enabled otherwise there will occur an error and Ghost says "Unable to create game [blubb]. Try another name". This happens when gamename is already taken or there are errors in gamename.

    Get the newest version of Ghost via SVN.

Similar Threads

  1. [Help] ghostone in a vps
    By jaykimo in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 0
    Last Post: 12-18-2010, 06:19 PM
  2. Ghostone and Ghost++
    By Roflcopter3399 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 8
    Last Post: 08-14-2010, 04:52 AM
  3. Problems with GhostOne++
    By Mycrod in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 15
    Last Post: 04-29-2010, 09:53 PM
  4. Ghostone problem
    By viano in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 6
    Last Post: 10-04-2009, 09:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •