Send gold using Garena HostBot without warning message to all

This is a discussion on Send gold using Garena HostBot without warning message to all within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Hi, As many of you know, if you have maphack and you give gold to a teammate, the following system ...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    koyfo is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1

    Send gold using Garena HostBot without warning message to all

    Hi,



    As many of you know, if you have maphack and you give gold to a teammate, the following system message is sent to everyone in the game "PlayerName used Trade Resource."
    That's quite annoying, so we replace the string "used Trade Resource." in the outgoing packets of HostBot with blank string (00 00 00 00...).

    This thing works only if your mate has created the game via HostBot!

    Too easy to use:

    0) Download -> WINSOCK PACKET EDITOR.rar
    1) run WPE PRO.exe
    2) load filter.flt
    3) select ghost.exe
    4) apply the filter!

  2. #2
    henhen is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I have question... If Iam play in Bnet not garena,
    do you know about dw3gparser ?
    I think gold transfer still detected with dw3gparser...

  3. #3
    koyfo is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    You need to be the host and use garenahostbot in garena...

  4. #4
    Exversus is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    It doesnt work on Windows 7 Ultimate.

  5. #5
    DarkSupremo is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    790
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    606
    Quote Originally Posted by Exversus View Post
    It doesnt work on Windows 7 Ultimate.
    there is nothing that can have problem with windows 7...
    he just said to use WPE Pro, that work fine on win7, you just need run it as admin...

    And if you want attach the wpe on war3.exe you need the PERMEDIT (just google it)

  6. #6
    Sosha's Avatar
    Sosha is offline :)



    Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Iran
    Posts
    517
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    1008
    Really Useful
    thanks

  7. #7
    koyfo is offline Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    Quote Originally Posted by DarkSupremo View Post
    there is nothing that can have problem with windows 7...
    he just said to use WPE Pro, that work fine on win7, you just need run it as admin...

    And if you want attach the wpe on war3.exe you need the PERMEDIT (just google it)
    Thanks for helping!

    Exversus, also check this Run as Administrator - Windows 7 Forums if you can't run it.

Similar Threads

  1. Garena HostBot v2.0
    By GarenaHack-er in forum Garena Forum
    Replies: 21
    Last Post: 12-17-2010, 06:31 PM
  2. Garena HostBot v3.2 by GarenaHack-er
    By XXreggieXX in forum Garena Forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-07-2010, 05:17 PM
  3. Garena hack warning
    By gex00 in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 5
    Last Post: 09-16-2009, 01:52 PM
  4. Never buy gold again Fatal Warning
    By haitamo in forum WoW forum
    Replies: 11
    Last Post: 04-09-2008, 02:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •