[1.26a]Blackwolf MH

This is a discussion on [1.26a]Blackwolf MH within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; WAR3_1_26a_MX.exe This is MH for Warcraft 3 [patch 1.26a], created by russian player - Blackwolf.Work on PvPng servers. Features: Show ...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31
  1. #1
    windranner is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    [1.26a]Blackwolf MH

    WAR3_1_26a_MX.exe
    This is MH for Warcraft 3 [patch 1.26a], created by russian player - Blackwolf.Work on PvPng servers.
    Features:
    Show units on MainMap or MiniMap
    Make Units Clickable
    Reveal illusions and invisible
    Show rune or resource
    Show skills and coldown
    Trade hack
    -Ah bypass
    Benefits from other MH:
    Dont disconect some times ( like ABMH)
    You can unselect options in game(for screensots for example)
    There only one bad thing in this MH - not work with GArena.
    P.S.If you have in this MH "Все Параметры" this is "Check all"


  2. #2
    YourName's Avatar
    YourName is offline THE ONE AND ONLY DARK KNIGHTY


    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    16
    Reputation
    1088
    Scanned it, Virustotal didn't show anything fancy but I don't really trust it (It reads/writes registry keys and files, also it could install anything if it wants to so it could possibly just be malware). Download and use at own risk.
    Last edited by YourName; 05-01-2011 at 09:45 AM.
    Providing you with foolish stuff since 2007.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to YourName For This Useful Post:


  4. #3
    HERO_Angel2 is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Ukraine
    Posts
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    1
    When you use "Check All" you cant click on units in Warcraft, but if you dont check just first button (radio)? it will work perfect, dont work on Garena, but work in Battle.net and in Iccup if you come to server witout launcher, i am sorry my english is not very well, but i think everybody can understand me, thanks

  5. #4
    windranner is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    On my computer it all in this MH work correctly.I dont know why you cant click on units.

  6. #5
    Dima's Avatar
    Dima is offline La La Land

    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1,744
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    595
    Quote Originally Posted by YourName View Post
    Scanned it, Virustotal didn't show anything fancy but I don't really trust it (It reads/writes registry keys and files, also it could install anything if it wants to so it could possibly just be malware). Download and use at own risk.
    looks strange. I wouldn't use it

  7. #6
    DvS
    DvS is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    VirusTotal does not really do shit when it comes to viruses, because not all viruses are detected.

  8. #7
    Vuno is offline Banned User Array
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    [eax+0FF]
    Posts
    553
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    354
    I was bored and wanted to analysis some virus hacks. YourName is right that it does reads/write registry keys. This may be to load or to write to a file. I seen another non-virus hack do this. Overall with reviewing how many functions this hack calls, theme functions, background functions, etc.. Do not mess with this.

  9. #8
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Comodo says it doesn't read any registry keys ... :/


  10. #9
    MoonYooMin is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I'm so sorry but it's not working "remove FOG on minimap"

    others are so gooooood, but I need this function, remove FOG minimap...

    could you fix about it as soon as possible? please...

  11. #10
    OuTLaW_oG's Avatar
    OuTLaW_oG is offline Addict
    Array
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    3
    Quote Originally Posted by anrkia View Post
    Si funciona a la perfección...
    omg spain? send Pm i expalin u better
    gOOgle TraSlaToR On

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •