Need help with ghostbot++ thx to helpers

This is a discussion on Need help with ghostbot++ thx to helpers within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; i try a lot to configure and make the ghostbot++ 17.1cb3.6 work and failed so thanks to helpers i succssed ...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Tal Sedaka's Avatar
    Tal Sedaka is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Need help with ghostbot++ thx to helpers

    i try a lot to configure and make the ghostbot++ 17.1cb3.6 work and failed so thanks to helpers



    i succssed to make the ghostbot enter BNet and i can host normally
    i need help with how to make config to maps and to understand why i cant enter the ghost games

  2. #2
    LordLoras's Avatar
    LordLoras is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Bulgaria
    Posts
    120
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    38
    check map config file and if ports which bot uses are forwarded

  3. #3
    Mankson is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    96
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    3
    i think i edited my default.cfg to fix that problem
    Last edited by Mankson; 05-10-2011 at 07:41 AM.

  4. #4
    Tal Sedaka's Avatar
    Tal Sedaka is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    problem solved
    it was ports
    which took me hours to forward them correctly
    ty for helpers

  5. #5
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Quote Originally Posted by Tal Sedaka View Post
    problem solved
    it was ports
    which took me hours to forward them correctly
    ty for helpers
    What is your WC3 port and Ghost port? Do you use different? Because I have the same problem for a short time now. I hosted with Ghost more than 1000 games and all of them were hosted without any probs. But after reinstalling my WC3 my hosting does not work sometimes. I haven't done any changes to my system/router or ghost since that time. So I really don't know where I have to search for the problem.
    Sometimes it works, sometimes not. For example: I create a private game and no one can join it. Then I minimize my WC3 and wait 20 seconds and then it works. After the game it doesn't work again. Very strange ...


  6. #6
    Tal Sedaka's Avatar
    Tal Sedaka is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by Darchrow View Post
    What is your WC3 port and Ghost port? Do you use different? Because I have the same problem for a short time now. I hosted with Ghost more than 1000 games and all of them were hosted without any probs. But after reinstalling my WC3 my hosting does not work sometimes. I haven't done any changes to my system/router or ghost since that time. So I really don't know where I have to search for the problem.
    Sometimes it works, sometimes not. For example: I create a private game and no one can join it. Then I minimize my WC3 and wait 20 seconds and then it works. After the game it doesn't work again. Very strange ...
    Its happen a lot that you do small thing and then u can/cant host. it happens to everyone,
    what solve my problem that i configure a static ip address
    go portforward.com -> other guides -> Configuring static ip address

    If you have more then 1 computer at your house i think its your problem if not try
    forward ports 6112-6119 (at same site)
    and yes i use diffrent port to game and to ghostbot
    Gameport:6112
    Ghostbot:6113

  7. #7
    Hendy's Avatar
    Hendy is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    460
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    137
    U need a microsoft loopbackadapter ... i had the self problem after installing it works perfect hope i can help u !! GL

  8. #8
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Quote Originally Posted by Tal Sedaka View Post
    Its happen a lot that you do small thing and then u can/cant host. it happens to everyone,
    what solve my problem that i configure a static ip address
    go portforward.com -> other guides -> Configuring static ip address

    If you have more then 1 computer at your house i think its your problem if not try
    forward ports 6112-6119 (at same site)
    and yes i use diffrent port to game and to ghostbot
    Gameport:6112
    Ghostbot:6113
    1.) I have a static IP from the beginning (DHCP diabled).
    2.) Port 6112 is forwarded in router and WinFirewall is deactivated.
    3.) As I said, I changed NOTHING in my system or router configuration. I just installed WC3 new and updated to v1.26 ...
    I was hosting for over 1 year without any problems :-( It's a very sporadic problem without any obvious reason. Sometimes I can host, sometimes not even if I don't log from bnet during I try.

    @Hendy: This is needed when only the host can't join his own games from the same PC. But when it does not work NOBODY can join it. Then we wait some seconds and then all can join. I never have need a loopback for hosting.


    Port is open. When I close Ghost/Wc3 its closed. How it has to be ...


    I just joined BNET and created a game. It worked and I unhosted. Then I created a new one and got the same problem:
    Last edited by Darchrow; 05-24-2011 at 04:44 PM.


  9. #9
    Hendy's Avatar
    Hendy is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    460
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    137
    Quote Originally Posted by Darchrow View Post
    @Hendy: This is needed when only the host can't join his own games from the same PC. But when it does not work NOBODY can join it. Then we wait some seconds and then all can join. I never have need a loopback for hosting.
    okay sry master xD

Similar Threads

  1. [WTB] Helpers [You will get paid]
    By Smoogel in forum Services
    Replies: 12
    Last Post: 12-23-2010, 01:56 AM
  2. Hostbot bzw. GhostBot für Wc3?
    By DISTURBED in forum Deutsch
    Replies: 11
    Last Post: 03-04-2010, 07:40 PM
  3. How i put a quest into NPC *+ 1REP to the helpers *
    By Wotlk-IL in forum WoW Private Servers
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2008, 05:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •