Any wc3 to chinese wc3

This is a discussion on Any wc3 to chinese wc3 within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Ok, i watched a bit into the wc3 files and found out what the patch exe is doing. Just follow ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ice_tee is offline Addict
    Array
    Join Date
    May 2009
    Posts
    73
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    4

    Any wc3 to chinese wc3

    Ok, i watched a bit into the wc3 files and found out what the patch exe is doing. Just follow this guide and you will have a chinese wc3 (not everything will be chinese)
    [hr]

    [size=36pt]Its on you own risk [/size]



    1. Go to your wc3 folder and cut - game.dll , Storm.dll , war3.exe , War3Patch.mpq and worldedit.exe and put them on your desktop.
    2. Download this and unrar it in your wc3 folder
    TFT Version 1.26a CHINESE.zip
    3. Done, if it doesnt work or you want your english wc3 back just go to your desktop and cut the files from number one and paste them into your wc3 folder

    [hr]

    If your wc3 is copied open this spoiler


    [spoiler]Download this file and put it into your wc3 folder and than run wc3 2-3 times and close it. Than continue with the second part of patching ( 1-6 stepps )
    Download: War3 Registry Fixer
    http://www.fawkz.com/files/WC3Fixer.rar [/spoiler]



    Stepps
    1. Go to your wc3 folder and copy - game.dll , Storm.dll , war3.exe , War3Patch.mpq and worldedit.exe and put them on your desktop.
    2. Download
    Warcraft Version Switcher (Stripped).rar
    TFT Version 1.26a CHINESE.zip
    3. Unrar WVS and open the folder, in the folder is another folder with the name "WVS" open it and put the 1.26a CHINESE patch (TFT Version 1.26a.zip (~30M) ZIPPED NOT UNZIPPED/UNRARED into it.
    4. Now go to the Wc3 Version Switcher folder and open wvs.exe
    5. Click on the 1st icon and mby you will have to locate your Wc3 Folder. (read down more)
    6. Double click on 1.26a and your patch should work now

    Locating your wc3 path -->
    Right click on your wc3 loader - Properties - And in target you will see it


    if it doesnt work or you want your english wc3 back just go to your desktop and cut the files from number one and paste them into your wc3 folder

  2. #2
    qx6876179 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    我晕死。。

Similar Threads

  1. I'm chinese
    By BlameTheGame in forum Chinese
    Replies: 71
    Last Post: 09-11-2017, 10:12 PM
  2. English wc3 to chinese wc3
    By ice_tee in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2012, 02:01 PM
  3. Getting desperate. Please help?! WC3 to Chinese.
    By magicmenofkalimdor in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 5
    Last Post: 01-26-2011, 09:46 AM
  4. [Cool] Your Name In Chinese!!!
    By GodOfWar in forum Entertainment
    Replies: 79
    Last Post: 09-20-2009, 03:52 PM
  5. Chinese Translation. LOL
    By DiscoInferno in forum Entertainment
    Replies: 8
    Last Post: 06-27-2007, 09:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •