Offset for current number of player in lobby

This is a discussion on Offset for current number of player in lobby within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Hi, Someone knows the offset where I could find the number of human player currently in lobby? Thank you. Edit: ...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 38
  1. #1
    hahahafr is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    27

    Lightbulb Offset for current number of player in lobby

    Hi,
    Someone knows the offset where I could find the number of human player currently in lobby?

    Thank you.



    Edit: By lobby I mean game lobby.
    Last edited by hahahafr; 11-01-2011 at 12:05 AM.

  2. #2
    4GoTeN_Ho3 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    1,251
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    376
    why not just type /who clan [name] and find out how many ppl there are in the lobby.

  3. #3
    NosFTW is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    11
    i think he means game lobby

  4. #4
    hahahafr is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    27
    Yes, I meant the waiting room, the game lobby where people wait and chat before it starts.

  5. #5
    Sosha's Avatar
    Sosha is offline :)



    Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Iran
    Posts
    517
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    1008
    it should be easy to find it with CE

    ---------- Post added at 079 AM ---------- Previous post was at 075 AM ----------

    But each room has different offset
    witch room you want ?

  6. #6
    DarkSupremo is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    790
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    606
    you can get it by packets...

  7. #7
    ZeD's Avatar
    ZeD
    ZeD is offline RoR 0x266E


    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,440
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    14
    Reputation
    698
    Quote Originally Posted by DarkSupremo View Post
    you can get it by packets...
    Using Cheat Engine should work also.
    Just go into gamelobby search for the actual number of ppl, let some leave, filter for new value, repeat etc.
    Go in OllyDbg BP on access @ the offset from CE & you got the static offset.

  8. #8
    Desu_Is_A_Lie's Avatar
    Desu_Is_A_Lie is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tver', Russian Federation
    Posts
    238
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    170
    Or you can enumerate through all the slots and check it's status (0FFFFFFFFh - real player).

  9. #9
    hahahafr is offline Addict
    Array
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    27
    Thanks for all the answers. I'm looking for the offset(s) for the custom game bnet game lobby.

    Quote Originally Posted by Dennis View Post
    Using Cheat Engine should work also.
    Just go into gamelobby search for the actual number of ppl, let some leave, filter for new value, repeat etc.
    Go in OllyDbg BP on access @ the offset from CE & you got the static offset.
    I was wondering if the auto-refresh tool with fake player would help to do that? I guess it's better than nothing, but i'm looking for the real humans players.

    So you really think it's a static offset with a nice and clear value?

    Quote Originally Posted by Desu_Is_A_Lie View Post
    Or you can enumerate through all the slots and check it's status (0FFFFFFFFh - real player).
    Isn't it what GHost++ already does in some ways? I made a real quick search through its source, and it looked like this. Anyway, if I understood correctly GHost++ works with packets only, which is not what I want to do.

  10. #10
    DarkSupremo is offline Premium Member
    Array
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    790
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    606
    On local area network i found this offset [1.26a] to number of players on game, i don't know if is the same to bnet...

    Game.dll+ACF660

    (this offset will only work if you're the host)
    Last edited by DarkSupremo; 11-03-2011 at 02:21 AM.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. [PC] Hacked lobby request
    By szadeklord in forum CoD 6 forum
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2011, 04:15 PM
  2. 10th Prestige Lobby (XBOX)
    By coldfire17 in forum CoD 6 hacks
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2010, 01:13 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-15-2009, 01:06 PM
  4. Warcraft III Lobby Floot Bot
    By ClanTHRSUX in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2009, 06:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •