Game name changes in lobby

This is a discussion on Game name changes in lobby within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Hello. My bot is GhostOne. We can host any game with this bot, but this one error we can't fix; ...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    vampkitty is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Game name changes in lobby

    Hello.



    My bot is GhostOne. We can host any game with this bot, but
    this one error we can't fix;
    the game name keeps changing while its hosting. Like if you host game named
    'xy' then some minutes later the game name will change to 'xy #1'

    I have checked options, and haven't found answer there.

    Note; The game name changes while its hosting.

  2. #2
    Mads's Avatar
    Mads is offline Formerly Zo8

    Array
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    2,290
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    18
    Reputation
    1647
    If I recall correctly, there is an option to automaticly change the name to xy # +1 when nobody joins within 2 minutes or something.
    Haven't used GHost for a while though, so I'm not sure.

Similar Threads

  1. Offset for current number of player in lobby
    By hahahafr in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 37
    Last Post: 11-13-2011, 06:50 AM
  2. [PC] Hacked lobby request
    By szadeklord in forum CoD 6 forum
    Replies: 8
    Last Post: 01-18-2011, 04:15 PM
  3. 10th Prestige Lobby (XBOX)
    By coldfire17 in forum CoD 6 hacks
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2010, 01:13 AM
  4. Warcraft III Lobby Floot Bot
    By ClanTHRSUX in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2009, 06:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •