How can be Unbanned my IP in Notherland

This is a discussion on How can be Unbanned my IP in Notherland within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Before 20days i use kloader and open 8 wc3s i play i make good stats but mass rejoin make new ...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 29
  1. #1
    Itsolar's Avatar
    Itsolar is offline Guru
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    9

    How can be Unbanned my IP in Notherland

    Before 20days i use kloader and open 8 wc3s i play i make good stats but mass rejoin make new accounts relog etc. 1 day i try to start stealthbot and he give me disconect in this moment i get a IP BANNED and just can start 3 wc3s no more ... First time was with 4/5 Wc3s can start ... now just 3 no more .. But i can connect in Bnet in 3 wc3s when try to start 4/5/6 i see Unable to connection to Battle.net ...


  2. #2
    FAlTH's Avatar
    FAlTH is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    197
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    7
    Reputation
    82
    Notherland? Don't u mean The Netherlands?

  3. #3
    monopo's Avatar
    monopo is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    France,Paris
    Posts
    161
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    38
    Download Hostpoint Shield (VPN) or Restart your router!
    - My signature image is too big -

  4. #4
    Itsolar's Avatar
    Itsolar is offline Guru
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    9
    but i dont have Router .... i have LAN CARD and in have Cabble

    ---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

    but i dont have Router .... i have LAN CARD and in have Cabble

  5. #5
    LaKaiS's Avatar
    LaKaiS is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    City of Angels (LA)
    Posts
    251
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    125
    Quote Originally Posted by Itsolar View Post
    but i dont have Router .... i have LAN CARD and in have Cabble

    ---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

    but i dont have Router .... i have LAN CARD and in have Cabble
    Click , and I can control ur comp and fix it for u. Its pretty easy I used to do this every time to register x1000 on WCG etc. + Rep me if I helped you.

  6. #6
    Itsolar's Avatar
    Itsolar is offline Guru
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    9
    i make it but dont work ...

  7. #7
    AmpFlorian's Avatar
    AmpFlorian is offline I'm Back

    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,579
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    664
    Just change the MAC address on your network card.

  8. #8
    Itsolar's Avatar
    Itsolar is offline Guru
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    9
    where to go to change it ?

  9. #9
    AmpFlorian's Avatar
    AmpFlorian is offline I'm Back

    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    1,579
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    12
    Reputation
    664
    dot dot dot

  10. #10
    YaGaMi's Avatar
    YaGaMi is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    144
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    17
    Just Use Hide iP

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 11-24-2011, 01:27 PM
  2. I need an unbanned ROC key
    By InSANE_ONE in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2011, 07:32 PM
  3. Where to get unbanned?
    By Lilinin in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 6
    Last Post: 05-10-2010, 04:10 PM
  4. Getting unbanned????
    By xhale in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 10
    Last Post: 01-16-2008, 03:47 PM
  5. Unbanned???????
    By skhouri10 in forum WoW Private Servers
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2007, 05:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •