[UNDETECTED][1.26] WC3 Mute for proffesionals

This is a discussion on [UNDETECTED][1.26] WC3 Mute for proffesionals within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; ofc its possible with trojans, on every computer in da world...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 42
  1. #21
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189
    ofc its possible with trojans, on every computer in da world

    Last edited by wc3noobpl; 01-31-2012 at 01:22 AM.

  2. #22
    el patron is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    281
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    81
    only if ur server...
    Quote Originally Posted by wc3noobpl
    omfg kid,im professional C++/C# programmer,with 10 years exp.lol you dont even know what is data types and its role in programming and you even talking?

  3. #23
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Jipp, get a hostbot and read the full enemy chat :-)


  4. #24
    Valefor2 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    497
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    95
    Quote Originally Posted by Zero Division View Post
    It's possible.
    Yes but you would really need a very good coding. You would need to find the offsets first

  5. #25
    el patron is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    281
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    81
    Quote Originally Posted by Valefor2 View Post
    Yes but you would really need a very good coding. You would need to find the offsets first
    win
    Quote Originally Posted by wc3noobpl
    omfg kid,im professional C++/C# programmer,with 10 years exp.lol you dont even know what is data types and its role in programming and you even talking?

  6. The Following User Says Thank You to el patron For This Useful Post:

    ZeD

  7. #26
    ZeD's Avatar
    ZeD
    ZeD is offline RoR 0x266E


    Array
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    1,440
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    14
    Reputation
    698
    Quote Originally Posted by Valefor2 View Post
    Yes but you would really need a very good coding. You would need to find the offsets first
    No shit sherlock

  8. #27
    Farid.Agl's Avatar
    Farid.Agl is offline Advanced Hacker

    Array
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    448
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    322
    Sorry, seems like it's working for everyone but not for me.
    I have copied the file in my WC3 folder, Patch 1.26a ofc, i joined a host ( using Garena, cracked ofc ), the game has started and i saw every single person's chat :|

    I was using it with another MH, is there any chance of conflict?
    http://faridaghili.ir

  9. #28
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189
    Quote Originally Posted by GoDLiKe.ON3 View Post
    Sorry, seems like it's working for everyone but not for me.
    I have copied the file in my WC3 folder, Patch 1.26a ofc, i joined a host ( using Garena, cracked ofc ), the game has started and i saw every single person's chat :|

    I was using it with another MH, is there any chance of conflict?
    y, possible conflict.
    if other hack intercept same function.

  10. #29
    Farid.Agl's Avatar
    Farid.Agl is offline Advanced Hacker

    Array
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    448
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    322
    OK, thanks i will test it without any other hacks tonight and i will post the result.

    Edit: To ensure you that the hack has been loaded successfully i should say that i saw the welcome message once the game has started.
    http://faridaghili.ir

  11. #30
    osupka is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    6
    Reputation
    3
    The link does not work. PLEASE FIX IT!

  12. The Following 2 Users Say Thank You to osupka For This Useful Post:


Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Is There any way to get an undetected mh?
    By sir-talksalot in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2012, 06:36 PM
  2. Is there No Undetected MH?
    By kimmir92 in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 4
    Last Post: 11-10-2009, 05:39 PM
  3. Undetected maphack
    By Champ in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 23
    Last Post: 11-18-2008, 02:24 AM
  4. Undetected
    By LordJoonas in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 5
    Last Post: 06-29-2007, 05:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •