[1.26] sHack+

This is a discussion on [1.26] sHack+ within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Originally Posted by Skino Update to 1.2 I would recommend to don't put so much work and effort into it. ...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
  1. #21
    Darchrow's Avatar
    Darchrow is offline Life's good.



    Array
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,855
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    13
    Reputation
    1246
    Quote Originally Posted by Skino View Post
    Update to 1.2
    I would recommend to don't put so much work and effort into it. I don't want to talk bad about your work or want to start an offense but there are already sooooo much working maphacks for WC3 which aren't detected, are more stable and have more features.



  2. The Following User Says Thank You to Darchrow For This Useful Post:


  3. #22
    Skino is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Moscow
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    32
    I wrote this hack only for their own use, just decided to share with you

  4. #23
    Valefor2 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    497
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    95
    Before releasing it, i suggest you fix the bugs and test it properly

  5. #24
    Skino is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Moscow
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    32
    This hack wichout any crash/fatal/bug

  6. #25
    31100's Avatar
    31100 is offline Guru
    Array
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Germany - Cologne
    Posts
    91
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    3
    but what about ladder detection ? ^^ It is detected or unde ?

  7. #26
    Skino is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Moscow
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    32
    Quote Originally Posted by 31100 View Post
    but what about ladder detection ? ^^ It is detected or unde ?
    Set CloakDll to 2 and hack not detect on Bnet

  8. #27
    k2style's Avatar
    k2style is offline Advanced Hacker
    Array
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    France
    Posts
    260
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    52
    Detected !
    not just to the source cloakdll in the source folder to make a Maphack undected

  9. #28
    betademo is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    how to permanent disable the manabar and activate the camera hack distance?what is your hotkey for this? thanks ts

  10. #29
    Skino is offline Member
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Moscow
    Posts
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    32
    Quote Originally Posted by betademo View Post
    how to permanent disable the manabar and activate the camera hack distance?what is your hotkey for this? thanks ts
    For CD use mouse3
    For disable manabar set:
    manabar value to "n" in setiing file.

  11. #30
    betademo is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    sir tested the CD and it's working.. sir can you make another version of this, which will not show any message when I
    the camerahack, maphack on/maphack off please make change simply show dot only (.) or (*) asterisk sign everyime i press the hotkey 0x23 and and for Camera Distance instead of Showing CameraHackDistance can you change to -clear just to hide.. thanks sir if possible

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •