Zmap problems

This is a discussion on Zmap problems within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; Hi, my zmap only works on asian server. How can i use in europe? I hope u can help me....

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tobi. is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Zmap problems

    Hi,
    my zmap only works on asian server.
    How can i use in europe?



    I hope u can help me.

  2. #2
    Tracky's Avatar
    Tracky is offline Administrator

    Array
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Germany
    Posts
    9,855
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Rep Power
    42
    Reputation
    5607
    There is no limitation for servers by zMap. It only checks the cd-key bound to your zMap copy.
    Other than that: D3Scene isn't meant to discuss zMap problems.

  3. #3
    Valefor2 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    497
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    95
    Tobi, you need zmapbypass. Enter your roc key and the message needs to say sucessful. otherwirse it wont work

Similar Threads

  1. looking for someone to ban zmap key
    By jenka in forum Warcraft 3 forum
    Replies: 2
    Last Post: 09-02-2011, 02:41 PM
  2. Buy zmap
    By SometimeXXL in forum Trade Software
    Replies: 6
    Last Post: 10-11-2010, 12:39 PM
  3. 2v2 zMap
    By Wolfy in forum Team Search
    Replies: 10
    Last Post: 05-10-2009, 10:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •