Very often on of kloader window closes at game start, any ideas why?

This is a discussion on Very often on of kloader window closes at game start, any ideas why? within the Warcraft 3 Hacks, bots and tools board part of the Warcraft 3 forum category; i use kloader 2 rc1. i load 8 windows. very often (but not always) 1-2 windows crashes (just closing without ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189

    Very often on of kloader window closes at game start, any ideas why?

    i use kloader 2 rc1.
    i load 8 windows.
    very often (but not always) 1-2 windows crashes (just closing without any error) at game start.
    what to do?


  2. #2
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189
    i suspect wHack bug, fixing right now.

    PS: never used kloader in big scale.

    : fixed now testing... no closings for now.

    bammm .... again closing... wHack is not reason..
    wtf, why kloader close window sometimes when game starts ?
    impossible to play without loses.

    OK guys... here the latest news: i found some guy with same problem sometimes - close window at game start.
    So conclusion: it is kloader bug, too sad.

    hf
    Last edited by wc3noobpl; 08-13-2012 at 10:22 AM.

  3. #3
    Dragonelf's Avatar
    Dragonelf is offline Member
    Array
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    44
    Might be a bug, but most people here don´t have it, so its definitly something you should be able to fix

    Tty to remove any 3rd programs you are using for wc3 and start all windows again

  4. #4
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189
    or may be most people do not play wc3 as often as i do.
    first 5 games without restart wc3 is ok, but if you play more, with 8 openned wc3 windows, then 1 or 3 windows may close in next game.

    or it can be 10 games without any closings, but then BOOM: -2 windows.

    i would say chanse of window close ~5-10%.
    and i am totally sure that i tryed the same without any hacks, and i also had closing.
    Last edited by wc3noobpl; 08-13-2012 at 12:30 PM.

  5. #5
    mupoz's Avatar
    mupoz is offline Mentor
    Array
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    175
    I have the same problem occasionally, but not always and usually only when i open 16 or more. I assumed it was because my computer was just tired and overloaded, but yea could be a kloader bug.

  6. #6
    ELiteChiLd- is offline Banned User Array
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States
    Posts
    1,122
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    624
    It happens to me too sometimes, move to fastly. Like me im very fast with my kLoaders im in n out of games 1.5 secs in azeroth really fast, fast abuseing results into my loaders crashing sometimes could be many things.

  7. #7
    4GoTeN_Ho3 is offline Banned User Array
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    1,251
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    376
    maybe run them all as admin cuz it never crashes for me..

  8. #8
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189
    Quote Originally Posted by 4GoTeN_Ho3 View Post
    maybe run them all as admin cuz it never crashes for me..
    i am always admin, all my life ;d, i.e. i never use User mode in windows.

    today i will try to use kloader without any hacks all day, and will tell results.
    (usually i play with winhack1.6 + wHack)

    ADD: i found smth, i think this happens because of CloakDLL + old IsMainMenu in kloader, i will test.
    the point is: some old IsMainMenu checks can happen exactly when game loading sometimes, so kloader may be use this check.

    OR: also IsMainMenu new check in wHack may cause this, i need checks, because if it is - then its very critical bug

    EDIT: i fixed smth in wHack, 20 games 0 closings,... damn im not sure. need more games, when i want closing it never happens, when i dont want it - it happens.

    EDIT: 50 games 0 closings, wtf i rly dont understand wtf. I didnt do anything, i even unmade all fixes. I need that damn closing to find where is bug.

    EDIT: i am almost sure that this is kloader bug, not other hacks, but i cant prove it yet.
    Last edited by wc3noobpl; 08-14-2012 at 04:41 PM.

  9. #9
    poopington's Avatar
    poopington is offline Hacker
    Array
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ireland
    Posts
    198
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    8
    Reputation
    71
    this happens to me sometimes too. not often maybe 1-2 times a week. i dont use any maphack on my k-loaders so it cant be something to do with other hacks
    Selling 75-0/150-0/250-0/500-0 account or pushing level99. PM ME!!!

  10. #10
    wc3noobpl's Avatar
    wc3noobpl is offline Hacker Array
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    189
    i finally got what the problem.
    This happens because of Incopatibility of Kloader and CloakDLL. I would even say most guilty is kloader.

    Long story short - if you dont wanna get windows closings:
    1) you must open all kloader windows and DO NOT enter BNET.
    2) and only after you opened all windows that you need, you can enter BNET in all windows.
    3) if you need to open new window (or reopen window), when other windows already was in battle.net earlier - then you must close all windows and reload all windows again.
    Last edited by wc3noobpl; 08-15-2012 at 11:27 AM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. How to start multiple wc3s - kLoader
    By kolkoo in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 163
    Last Post: 03-15-2011, 07:32 PM
  2. How to start Multiple wc3s - kLoader UPDATE HERE!
    By Homeig in forum Warcraft 3 Hacks, bots and tools
    Replies: 14
    Last Post: 09-25-2010, 05:49 PM
  3. I start my server up and then it closes wats the problem
    By dabaddest361 in forum WoW Private Servers
    Replies: 3
    Last Post: 12-13-2007, 02:50 AM
  4. I start my server up and then it closes wats the problem
    By dabaddest361 in forum WoW Private Servers
    Replies: 3
    Last Post: 12-11-2007, 01:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •