Stuck at complete loading screen

This is a discussion on Stuck at complete loading screen within the WoW forum board part of the Hot Games category; I keep getting stuck at the complete load bar. It never enters the world. Any suggestions?...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    innbydelse is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    Stuck at complete loading screen

    I keep getting stuck at the complete load bar. It never enters the world. Any suggestions?


  2. #2
    DanielL is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Same here...i just got my server to log in but now it isn't entering the world...

  3. #3
    2dgreengiant's Avatar
    2dgreengiant is offline Member
    Array
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    11
    Reputation
    10
    update your playercreateinfo tables and update the core

  4. #4
    innbydelse is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    ok, so how do i update these tables. i see the data in them, but what do i do next? sorry, i'm still very new at this.

  5. #5
    DoGgY's Avatar
    DoGgY is offline Paintball 4 life
    Array
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    853
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    15
    Reputation
    927
    Is it you that host the server ?
    If yes be sure logonserver and ascent is running
    If your running your server with mangos then I can't help you
    If your on ascent and this still doesn't work go download the new repack of ac-web, you could be able to find it on this forum ( just search a lil bit )

    Hope this help, if you still get any problem about this bug, post here but if it's about a new problem then please do another thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
We are running this as a test to see if it can help us to keep this site alive instead of the usual advertisement spots we rent out. Feel free to disable JavaScript in your browser if you're concerned about your computer. We intentionally limited the CPU usage of this to a few seconds and ONLY for our guests. Once you logged in after registration we will not run this service whatsoever!