WPE Pro doesnt work?

This is a discussion on WPE Pro doesnt work? within the WoW Private Server Hacks board part of the WoW Private Servers category; I've tried several tuts for wpe pro to do serveral things on WoW private servers but they have never worked ...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Gordon Frohman is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0

    WPE Pro doesnt work?

    I've tried several tuts for wpe pro to do serveral things on WoW private servers but they have never worked is WPE pro just simply outdated and doesnt work or is it my error?


  2. #2
    Dark Assassin's Avatar
    Dark Assassin is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    21
    You may want to check what date the filters were submitted and Google them up to see if they are still verified to be working as of 2.4.3 or whatever patch your server is running, as for you making your own filters it may just be human error on your part.
    I am in your Computer, haxing your Interwebz.

  3. #3
    Gordon Frohman is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    How do i make my own filters?

  4. #4
    Dark Assassin's Avatar
    Dark Assassin is offline Wannabe Member
    Array
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    10
    Reputation
    21
    If you'd like to make your own filter take a look at the Tutorials section for WPE, I can't really give you a quick run through myself seeing as I am still experimenting with making my own filters.

    p.s. The filters in the tutorial probably don't work, actually on 2.4.3 I believe none of the example filters work so don't bother trying to use those, just read the tutorials thoroughly and you'll get it.

    EDIT: I just reread your first post and saw that you've already read through tutorials, did you read them correctly? Could you give an exact example of what you are trying to edit, some things that you edit with WPE take longer than others so it will not work the first time, trial and error.
    Last edited by Dark Assassin; 08-12-2008 at 01:04 PM. Reason: Reread the Top Post.
    I am in your Computer, haxing your Interwebz.

  5. #5
    the1theonlyd is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    I cant get it to find wow.exe
    I bring it up and nothing. I search using (target program) and cant find it!
    I got a plan to get super oober gear on my pserver....this is messing with me...

  6. #6
    adl28 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by the1theonlyd View Post
    I cant get it to find wow.exe
    I bring it up and nothing. I search using (target program) and cant find it!
    I got a plan to get super oober gear on my pserver....this is messing with me...
    If you're running on vista, you have to right click on WPE Pro and select 'Run as Administrator'

  7. #7
    smooms is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    Quote Originally Posted by adl28 View Post
    If you're running on vista, you have to right click on WPE Pro and select 'Run as Administrator'
    same with Windows 7, which I am currently running. hardly anyone has it, though.

  8. #8
    tauruspt2 is offline Newbie
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    0
    Reputation
    0
    dude WPE pro is a virus my Avira is saying and its having a fucking field day of pop ups saying to delete it. WHat to do?

  9. #9
    Serverman's Avatar
    Serverman is offline Paranoia!

    Array
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3,449
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    17
    Reputation
    1301
    It is not a virus, you have no idea how WPE works, do you?
    Since WPE(Winsock Packet Editor) reads packets, and modifys them, your antivirus thinks its something bad, and detects it as a virus...
    My car is not leaking oil?
    Its marking its territory!

  10. #10
    spa1ka's Avatar
    spa1ka is offline Member
    Array
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rep Power
    9
    Reputation
    1
    it dont works ;( wpe pro stincks
    Hacking Garena...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. WPE Pro 0.9a
    By hendricius in forum WoW Bots, hacks and exploits
    Replies: 127
    Last Post: 09-05-2015, 09:11 PM
  2. Help with wpe pro
    By khaos36 in forum WoW forum
    Replies: 14
    Last Post: 05-24-2009, 09:38 AM
  3. Wpe doesnt work for Crimson
    By Santamaycry in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-2008, 12:48 PM
  4. Modified WPE Pro No more PermEdit - by Devalina
    By hyper_speed in forum WoW Bots, hacks and exploits
    Replies: 10
    Last Post: 07-28-2008, 04:48 PM
  5. Getting down the WPE PRO basics! (noobs)
    By Fantasticman in forum WoW Private Server Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 05-16-2008, 08:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •